ΕΛΛΑΔΑ

Νέα σύλληψη μέλους της σπείρας πίσω από τη διπλή δολοφονία

Νέα σύλληψη μέλους της σπείρας πίσω από τη διπλή δολοφονία

Στην σύλληψη ενός ακόμη μέλους της εγκληματικής σπείρας που κρύβεται πίσω από την διπλή στυγερή δολοφονία πατέρα και γιου, που έλαβε χώρα στη Μεσσηνία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στα «χέρια» της αστυνομίας βρίσκεται ένας Έλληνας που φέρεται να έχει περιφερειακό ρόλο στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οι Έρευνες της αστυνομίας έφθασαν στην εξιχνίαση της πρωτοφανούς δολοφονίας που διαπράχθηκε στο χωριό Πλατύ έπειτα από 23 ημέρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που πρώτο έφερε στο φως το Newsbomb.gr, ο ηθικός αυτουργός αυτού του συμβολαίου θανάτου είναι ο 49χρονος Β.Β. γνωστός κακοποιός της περιοχής και αρχηγός σπείρας ναρκωτικών.

Ο αδίσταχτος άνδρας, είχε απασχολεί στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι άνδρες της αστυνομίας του είχαν περάσει χειροπέδες, ωστόσο, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 49χρονος αρχηγός της συμμορίας το 1998, είχε κρατήσει ομήρους τέσσερα μέλη της οικογένειας του προκειμένου να μην παραδοθεί στις Αρχές.

Φυσικοί αυτουργοί, όμως του αποτρόπαιου εγκλήματος φέρεται να είναι ο αλβανικής υπηκοότητας συλληφθείς που πραγματοποίησε το συμβόλαιο θανάτου του 35χρονου πατέρα και του δίχρονου αγοριού.

Συνολικά, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε επτά συλλήψεις, έξι Έλλήνων και ενός Αλβανού. Μάλιστα, μία εκ των Ελλήνων συλληφθέντων είναι γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σπείρα ναρκωτικών, οι οποίοι εκβίαζαν ακόμα και ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Στην κατοχή δε των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και δει χασίς.

Ακόμη, αναζητούνται δύο ακόμη άτομα της αδίστακτης σπείρας που επίσης είχαν περιφερειακό ρόλο.

Το χρονικό του διπλού φονικού

Ήταν 29η Νοεμβρίου, όταν ο ανυποψίαστος άνδρας έλαβε ένα περίεργο τηλεφώνημα. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 35χρονος μόλις είχε μιλήσει με τους δολοφόνους που θα σκότωναν το δίχρονο παιδί του μπροστά στα μάτια του και στη συνέχεια τον ίδιο.

Οι δολοφόνοι μαχαίρωσαν στον λαιμό το αγοράκι, πιθανότατα για να εκδικηθούν τον πατέρα του με τον οποίο είχαν διαφορές, και στη συνέχεια με καραμπίνα πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 35χρονο πατέρα από την Αλβανία. Για να εξαφανίσουν μάλιστα τα ίχνη τους έριξαν το αυτοκίνητο του 35χρονου σε ένα ρέμα, οι δύο σωροί όμως βρέθηκαν από έναν περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε αστυνομία και πυροσβεστική.

Αμέσως οι άνδρες των δύο Σωμάτων ανέσυραν το όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν νεκροί, ο 35χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος, καθώς και το αγοράκι.

Το τηλεφώνημα- παγίδα θανάτου.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη των δραστών, μετά από αξιοποίηση του τηλεφωνήματος που δέχτηκε στο κινητό του ο 35χρονος και που όπως όλα δείχνουν, ήταν παγίδα για να συναντηθεί με τους δολοφόνους του.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι άνδρες της αστυνομίας σε σπίτια των συλληφθέντων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια και ποσότητες ναρκωτικών. Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.