ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κρήτη: 50χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε μέσα σε αυτοκίνητο

Σοκ στην Κρήτη: 50χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε μέσα σε αυτοκίνητο
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Θύμα βιασμού κατάγγειλε ότι έπεσε μια 50χρονη στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (13/10) και ο φερόμενος δράστης είναι ένας 34χρονος με τον οποίο είχαν συναντηθεί για να κάνουν χρήση κάνναβης.

Ωστόσο, εκείνος – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 59χρονης – την οδήγησε με το αυτοκίνητο σε μία ερημική τοποθεσία όπου και την βίασε.

Στη συνέχεια η 50χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα όπου και κατήγγειλε το γεγονός, δίνοντας μία λεπτομερή περιγραφή για τον 34χρονο.

Η 50χρονη συνέχεια μεταφέρθηκε και στο Νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Σύμφωνα με το creatpost.gr, oι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 34χρονο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και τον συνέλαβαν.

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε σήμερα, Τρίτη (15/10), στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις ενώ στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για ν’ απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου την Πέμπτη (17/10) το πρωί στον ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα κατηγορείται.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Δυστυχώς»! Η προειδοποίηση του Αρναούτογλου για το κοκτέιλ και την καλοκαιρία (vid)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έχετε αυτές τις 15 εφαρμογές στο κινητό; Διαγράψτε τες αμέσως!

Σχετικές ειδήσεις