ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλόνισαν οι fans των Unboxholics – Συγκέντρωσαν 42.000 ευρώ για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Συγκλόνισαν οι fans των Unboxholics – Συγκέντρωσαν 42.000 ευρώ για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Αυτή είναι η δύναμη του διαδικτύου

Για ακόμη μία φορά οι Unboxholics και οι fans τους συγκλόνισαν με την ενέργεια και την προσπάθειά τους, δείχνοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Σε ένα από τα γνωστά livestream που γίνονται κάθε Παρασκευή βράδυ από τους Unboxholics στην πλατφόρμα του Twitch, συγκεντρώθηκε από το κοινό το ποσό των 42.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Ο Σάκης Καρπάς, «κεφαλή» των UH, είχε προαναγγείλει εδώ και μερικές μέρες πως όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν από αυτό το livestream θα πάνε αποκλειστικά γι’ αυτόν το σκοπό και το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το Twitch, πρόκειται για μια πλατφόρμα όπου gamers παίζουν διάφορα παιχνίδια live και ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσουν αλλά και να προσφέρουν χρήματα (donate), για να υποστηρίξουν τη δουλειά τους. Το ποσό που μπορεί να προσφέρει ο κάθε θεατής είναι «ανοιχτό», έτσι μπόρεσε ο καθένας να δώσει ότι μπορούσε για να βοηθήσει τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Καρπάς, μετά την ολοκλήρωση του livestream:

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Unboxholics και το κοινό τους ευαισθητοποιούνται για ένα τόσο κοινωνικό ζήτημα, καθώς κάτι ανάλογο είχαν πράξει τον Ιούλιο του 2018, όταν και είχαν συγκεντρώσει κοντά στα 30.000 ευρώ -με τον ίδιο τρόπο- για τους πυρόπληκτους στο Μάτι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις