ΕΛΛΑΔΑ

Βρισιές και χυδαίες εκφράσεις στο ΔΣ Πάτρας

Βρισιές και χυδαίες εκφράσεις στο ΔΣ Πάτρας

Επεισοδιακή ήταν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πάτρα, με τα μέλη να χρησιμοποιούν χυδαίες εκφράσεις και την αντιπολίτευσης τελικά να αποχωρεί από την αίθουσα.

Στη συνεδρίαση συζητούσαν το ζήτημα εκλογής Προέδρου. Ωστόσο μετά από τρεις συνεδριάσεις το ΔΣ δεν έχει καταφέρει ακόμα να εκλέξει πρόεδρο.

Όπως αναφέρει το dete.gr και στην Τρίτη ψηφοφορία είχε προταθεί ο Κ. Μουρδούλης, όμως κατά τον Καλλικράτη έγινε Πρόεδρος ο Τάκης Γκίκας, πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος. Ο κ. Γκίκας όμως παραιτήθηκε για οικογενειακούς λόγους. Η αντιπολίτευση του ζήτησε να παραμείνει Πρόεδρος για μικρό χρονικό διάστημα ώστε να περάσουν τα μεγάλα ζητήματα της πόλης, όμως εκείνος αρνήθηκε.

Έτσι η παράταξη Κατσικόπουλου αποχώρησε.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου ακούστηκαν εκατέρωθεν χυδαίες εκφράσεις και βρισιές, που φυσικά δεν τιμούν κανέναν τοπικό «άρχοντα».

«Είσαι μουρλή», «φύγε μη σε πλακώσω», «τράβα ρε μη σε σπάσω στο ξύλο», αλλά και η παροιμιώδης φράση «γελάει το κοντοκλαρινέτο που εξελέγη μόλις με 50 ψήφους!», είναι μετρικά από τα «ωραία» που ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας.