ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στη Μάνη: Ιερέας φέρεται να βίαζε 12χρονη

Φρίκη στη Μάνη: Ιερέας φέρεται να βίαζε 12χρονη
PIXABAY

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις πράξεις ενός ιερέα σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία.

Σύμφωνα με το lakonikos.gr, o κατηγορούμενος για παιδεραστία ιερέας είναι 57 ετών, χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια συζούσε με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, σε χωριό της Ανατολικής Μάνης όπου και ασκούσε το επάγγελμα του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο 57χρονος ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12 ετών, σήμερα, κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των εννέα, μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής του. Μάλιστα, ανατριχιαστικές αναφορές για τη δράση του κάνουν λόγο για έναν αλκοολικό άνδρα, ο οποίος χτυπούσε βάναυσα την ανήλικη, όταν αυτή αντιδρούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το ανήλικο κορίτσι, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ιερέα.

Την περασμένη Τρίτη (22/10), ο κατηγορούμενος συνελήφθη και με διαδικασίες εξπρές προχώρησαν η προανάκριση και η απολογία του. Την επόμενη ημέρα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.

Για το περιστατικό αυτό αναμένεται η ανακοίνωση της Αστυνομίας, όπως και η εισαγγελική διαταγή για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του φερόμενου ως παιδεραστή.

Η τοπική κοινωνία γνώριζε

Η έρευνα του «Λακωνικού Τύπου» φέρνει στο φως περαιτέρω στοιχεία για τη ζωή του 57χρονου ιερέα στη Μάνη και αποκαλύπτει την ένοχη σιωπή της τοπικής κοινωνίας.

«Όλοι το γνώριζαν», παραδέχεται κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και συνεχίζει: «Κυκλοφορούσε μεθυσμένος όλη μέρα. Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του», αναφέρει.

Η ίδια πηγή δε διστάζει να αφήσει ανοιχτά ερωτήματα για το αν η δράση του 57χρονου είχε επεκταθεί και ως ποιο βαθμό σε άλλα παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

«Μαμά σ' αγαπώ, πεθαίνω»: Το μήνυμα που φέρεται να έστειλε 26χρονη μέσα από την νταλίκα του θανάτου

Θησαυρός στα σκουπίδια: Δεν θα πιστεύετε τι βρήκαν ρακοσυλλέκτες στο Παγκράτι

Σχετικές ειδήσεις