ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις - σοκ για τις εφιαλτικές ώρες της 12χρονης στα χέρια του ιερέα

Νέες αποκαλύψεις - σοκ για τις εφιαλτικές ώρες της 12χρονης στα χέρια του ιερέα
Pixabay

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο την υπόθεση με την κακοποίηση της 12χρονης από ιερέα στο χωριό Οχιά του δήμου Ανατολικής Μάνης.

Ο ιερέας είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, ωστόσο μέσα από το κελί του, διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις στην 12χρονη.

«Με πλησίασε ο ιερέας και ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους» εξομολογήθηκε στους ανακριτικούς υπαλλήλους το 12χρονο κορίτσι, το οποίο σόκαρε επίσης με την αποκάλυψη πως σε όλα αυτά ήταν μπροστά και η μητέρα της, η οποία δεν έκανε το παραμικρό για να αποτρέψει τον 57χρονο.

«Η μαμά ήταν εκεί» φέρεται ότι κατέθεσε η 12χρονη, η οποία, σύμφωνα με πηγές, έχει κατονομάσει για ασέλγεια και ένα συγγενικό της πρόσωπο, που τις επόμενες μέρες θα κληθεί σε απολογία.

Πληροφορίες από κατοίκους του Γερολιμένα, μάλιστα, θέλουν το δεύτερο πρόσωπο που υπέδειξε η μικρούλα να είναι ο ίδιος της ο παππούς, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά η Βουλγάρα σύντροφος του ιερέα και μητέρα του κοριτσιού.

«Ο πατέρας μου είναι ανάπηρος και μπορείτε να ρωτήσετε όλο το χωριό και για τον πατέρα μου και για τη μάνα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της. Η ίδια, ενώ στην αρχή δεν πίστευε όσα της έλεγε η κόρη της, δήλωσε πεπεισμένη για την ενοχή του -ήδη προφυλακισμένου- ρασοφόρου.

«Όταν δούλευα έξω, μπήκα μέσα στο σπίτι και είδα το κορίτσι να φοράει τα κάτω ρούχα της και τον παπά να φοράει ένα σορτσάκι και να γελάει. Όμως, δεν πέρασε από το μυαλό μου γιατί ο παπάς έκανε αυτό το πράγμα. Νόμιζα ότι το κορίτσι είχε πάει να κάνει την ανάγκη της και τη ρώτησα κιόλας, ενώ ο παπάς συνέχισε να γελάει. Του είχα τέτοια εμπιστοσύνη, τι να σας πω. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι μπορεί να κάνει κακό στο κορίτσι. Αλλά, αφού το λέει το κορίτσι μου, είναι αλήθεια», είπε η μητέρα της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο ιερέας φέρεται ότι κακοποιούσε το κοριτσάκι από την ηλικία των εννέα ετών. Όταν η 12χρονη δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες ορέξεις του και πρόβαλλε αντίσταση, εκείνος φέρεται να τη μαστίγωνε με τη ζώνη του. Τα περισσότερα από όσα γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού του ιερέα φαίνεται πως τα γνώριζε η μικρή κοινωνία του Γερολιμένα, αλλά, είτε από φόβο είτε από αδιαφορία, σιωπούσε.

«Όλοι το γνώριζαν. Κυκλοφορούσε μεθυσμένος όλη μέρα. Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Ο εφιάλτης του μικρού κοριτσιού έλαβε τέλος, όταν βρήκε το θάρρος να μιλήσει στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στην σύλληψη και στην προφυλάκιση του ιερέα στις Φυλακές Τριπόλεως. Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών, πάντως, ο 57χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: «Κλειδώνουν» οι αυξήσεις - Ποιοι θα βγουν στη σύνταξη πριν από τα 60