ΕΛΛΑΔΑ

Μαχητικά αεροσκάφη: Γιατί πέταξαν πάνω από την Αθήνα; Δείτε την απάντηση

Μαχητικά αεροσκάφη: Γιατί πέταξαν πάνω από την Αθήνα; Δείτε την απάντηση
INTIME NEWS

«Κυρίαρχοι των αιθέρων». Με αυτό το σύνθημα συνοδεύει φέτος η Πολεμική Αεροπορία τη γιορτή του Προστάτη της, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Η Πολεμική Αεροπορία επέλεξε και πάλι το Παλαιό Φάληρο και τον Φλοίσβο για την μεγάλη εορταστική αεροπορική της επίδειξη στην Αττική.

Σήμερα, Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:30, στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου πέταξαν και παρουσίασαν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα οι Ομάδες Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A TEXAN II «Δαίδαλος», προσφέροντας μοναδικό θέαμα.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος σχετικά με την εκδήλωση, δήλωσε τα εξής: «Αποτελεί πραγματική τιμή για την Πόλη μας η επιλογή της για μια ακόμα φορά για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας. Η Δημοτική μας Αρχή είναι σε συντονισμό με την Πολεμική Αεροπορία και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου ο κόσμος που θα κατακλύσει τον Φαληρικό όρμο να απολαύσει το μοναδικό θέαμα αλλά και τις ικανότητες των Ελλήνων πιλότων. Καλώ όλο τον κόσμο την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 13:30 στο Παλαιό Φάληρο, σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση».

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: «Κλείδωσε» η καταβολή - Ανατροπή με τους δικαιούχους και τα ποσά

Σχετικές ειδήσεις