ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Nεκρός 38χρονος - Ο φόνος και η εμπλοκή του στην υπόθεση της σατανικής παπαδιάς

Ηλεία: Nεκρός 38χρονος - Ο φόνος και η εμπλοκή του στην υπόθεση της σατανικής παπαδιάς
Ο 38χρονος ζούσε σε αυτή την τρώγλη
ilialive.gr

Νεκρός σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ένας 38χρονος στην περιοχή της Κρέστενας Ηλείας - Ο άνδρας είχε εμπλακεί στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του ιερέα από την παπαδιά και τον εραστή της στους Κρουνούς, που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Συγκεκριμένα ο 38χρονος εκτιμάται πως είχε πεθάνει τουλάχιστον πριν από δέκα ημέρες και η εικόνα που αντιμετώπισαν οι δύο εργάτες που τον εντόπισαν ήταν σοκαριστική.

Επιστρέφοντας το σούρουπο από τις εργασίες στα χωράφια οι δύο εργάτες, στη θέση Μοσχούλα Κρεστένων κοντά στο δρόμο προς Καλλίκωμο, είδαν στο έδαφος νεκρό τον 38χρονο. Ενημέρωσαν κάποιο κάτοικο της περιοχής και αυτός με τη σειρά του κάλεσε την Αστυνομία.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων δεν παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η έκθεση του ιατροδικαστή Πατρών μετά τη νεκροψία θα αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου του 38χρονου.

Είχε σκοτώσει τον πατέρα του

Ο 38χρονος είχε μια τραγική ιστορία, που ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή της Κρέστενας. Μαζί με τον παππού του στο χωριό Κρουνοί είχαν σκοτώσει τον πατέρα του σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει τότε την περιοχή, το 2004.

Αφού εξέτισε το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του στις φυλακές, με διάταξη αποφυλακίστηκε και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι με εμφάνισή του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα το 2011.

Έκτοτε ζούσε σε μια αγροικία - τρώγλη και βρέθηκε νεκρός σε μικρή απόσταση από αυτή

Όπως είχε υποστηρίξει ο ίδιος εμφανιζόμενος σε τηλεοπτική εκπομπή την περίοδο του εγκλήματος που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο 38χρονος είχε υπάρξει εραστής της παπαδιάς, πριν τον δράστη της δολοφονίας, ενώ ήταν αυτός που φέρεται να τους είχε γνωρίσει.

Ο 38χρονος είχε υποστηρίξει πως γνωρίστηκε με την παπαδιά ενώ ήταν στη φυλακή και έπαιρνε τηλέφωνα σε σπίτια ιερέων ζητώντας οικονομική βοήθεια.

Η παπαδιά ανταποκρίθηκε και τον στήριξε οικονομικά - σύμφωνα με τα λεγόμενά του - και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους, έως ότου αποφυλακίστηκε και υπήρξε η πρώτη συνάντηση.

Πολύ γρήγορα η σχέση αυτή δεν προχώρησε και όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, η παπαδιά του είχε ζητήσει να “βγάλει από τη μέση” τον ιερέα - χωρίς να του αποσαφηνίζει τι ακριβώς εννοούσε με αυτό…

Αυτά φέρονται να είχαν συμβεί αρκετούς μήνες πριν τη δολοφονία και πριν τη γνωριμία της παπαδιάς με τον μετέπειτα εραστή και δολοφόνο του ιερέα.

Ο 38χρονος μάλιστα το 2012 σε τηλεοπτική εκπομπή, παρά το χωρισμό του μαζί της και το έγκλημα που είχε γίνει, δήλωνε πως αγαπούσε την παπαδιά και πως ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Σoβαρά προβλήματα στην Κεφαλονιά - Σπίτια καταπλακώθηκαν από τις λάσπες (pics)

Μίκαελ Σουμάχερ: Οι αποκαλύψεις που «καίνε» τη σύζυγό του – «Θρίλερ» με την κατάσταση της υγείας του

Σχετικές ειδήσεις