ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Σπαραγμός στην κηδεία μάνας και κόρης που σκοτώθηκαν στη χαράδρα - Τα μεγάλα «γιατί»

Κατερίνη: Σπαραγμός στην κηδεία μάνας και κόρης που σκοτώθηκαν στη χαράδρα - Τα μεγάλα «γιατί»
Βουβός ο πόνος στην κηδεία.
Οlympiobima.gr

Η τελευταία πράξη του δράματος «παίχτηκε» σήμερα (19/11) στην Κατερίνη όπου συγγενείς και φίλοι, είπαν το «τελευταίο αντίο» στη 17χρονη Μαρία-Ιωάννα και την 45χρονη Σβέτα, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων, εννέα ημέρες μετά την εξαφάνισή τους.

Με δάκρυα στα μάτια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της 17χρόνης Μαρίας – Ιωάννας και της μητέρας της Σβέτα, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στην Κατερίνη για να τις αποχαιρετήσουν.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας και σύζυγος καθώς και οι δύο κόρες και αδελφές των θυμάτων, που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν την εξέλιξη των πραγμάτων.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η γιαγιά της Μαρίας - Ιωάννας κατέρρευσε μέσα στον ναό. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Δείτε εικόνες από την Κατερίνη, στη gallery που ακολουθεί:

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Εν τω μεταξύ, στο μοιραίο αυτοκίνητο με το οποίο μάνα και κόρη έπεσαν στην χαράδρα στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου θα δοθούν απαντήσεις για τον θάνατο των δύο γυναικών.

Παρά το γεγονός ότι η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιώργη και της 45χρονης μητέρας της έδειξε ότι ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος, δεν δίνει απαντήσεις στο πλήθος των ερωτημάτων που προκύπτουν για το πώς φτάσαμε σε αυτήν την τραγωδία.

Δείτε εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στη gallery που ακολουθεί:

«Υποπτες» κινήσεις στο προφίλ της μητέρας

Επιπλέον ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή τους έχουν καταγραφεί κάποιες «ύποπτες» κινήσεις στο προφίλ της 45χρονης μητέρας σε ρωσικό social media. Μητέρα και κόρη είχαν εξαφανιστεί στις 8 Νοεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων της 17χρονης.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν λοιπόν είναι ποιος ήταν αυτός που μπήκε στο προφίλ της γυναίκας, πώς είχε τους κωδικούς της και τι ακριβώς έκανε. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η άρση απορρήτου του λογαριασμού που έχει ζητηθεί από τις αρμόδιες ρωσικές αρχές.

Βίντεο - ντοκουμέντο λίγο πριν από το δυστύχημα

Βίντεο, που παρουσίασε το Star, δείχνει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες να περνά από πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται σε απόσταση 12 χλμ. από το σημείο της τραγωδίας.

Ειδικότερα στις 8 Νοεμβρίου, ώρα 13:43 το μεσημέρι, μάνα και κόρη περνάνε με το αυτοκίνητο τους έξω από πρατήριο καυσίμων. Είναι ακριβώς στο 14ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κατερίνης - Ελασσόνας. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω πέφτουν σε χαράδρα 120 μέτρων.

Εκεί εντοπίζονται από drone της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι θα πλήξουν τη χώρα

Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Νέα δεδομένα - Έως και 1.500 ευρώ μπορεί να φτάσει φέτος!

Σχετικές ειδήσεις