ΕΛΛΑΔΑ

Ιθάκη: Ανατροπή στο θρίλερ του θανάτου του 40χρονου - Σήμερα η νεκροτομή

Ιθάκη: Ανατροπή στο θρίλερ του θανάτου του 40χρονου - Σήμερα η νεκροτομή

Εν αναμονή της έκθεσης του ιατροδικαστή για το φρικτό έγκλημα στην Ιθάκη  - Τι υποστηρίζει η πλευρά του φερόμενου ως δράστη

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, η υπόθεση του θανάτου ενός 40χρονου Βρετανού στην Ιθάκη, ο οποίος υπέκυψε μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του από έναν 54χρονο επιχειρηματία, ο οποίος θεωρούσε ότι είχε σχέση με τη σύζυγό του.

Εντός της ημέρας αναμένεται να διεξαχθεί η νεκροτομή στη σορό του 40χρονου προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του θανάτου του.

Εν τω μεταξύ, ο επιχειρηματίας αφέθηκε χθες Τετάρτη (21/11), ελεύθερος μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή - εισαγγελέα.

Παράλληλα, η πλευρά του 54χρονου υποστηρίζει ότι δεν ήταν οι γροθιές του που προκάλεσαν τον θάνατο του θύματος, με το επιχείρημα ότι δίπλα του βρέθηκε ένα μπουκάλι κονιάκ.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του 54χρονου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιστημονική σύνδεση μεταξύ του θανάτου του άτυχου Βρετανού, με τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον κατηγορούμενο.

«Από ό,τι προκύπτει από τη δικογραφία, έζησε για αρκετές ώρες. Μάλιστα, βρέθηκε με ένα μπουκάλι αδειανό δίπλα του από κονιάκ, προφανώς έκανε χρήση σ’ αυτό και θα πρέπει να μας πει ο ιατροδικαστής από τι πέθανε», τόνισε ο δικηγόρος Θάνος Αμπατζής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος επιχειρηματίας που βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του, γνώριζε ότι εκείνη διατηρούσε σχέση με τον 40χρονο Βρετανό αλλά αντέδρασε όταν εκείνος απείλησε να πάρει στην Αγγλία και την 8χρονη κόρη του ζευγαριού, μαζί με τη 42χρονη Νοτιοαφρικανή.

«Ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει από το νησί»

«Είχανε ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και αυτός ήθελε το παιδάκι να το κρατήσει εδώ. Αυτή ήθελε να το πάρει μαζί της, όπως λένε εδώ πέρα» δήλωσε στο Star κάτοικος της Ιθάκης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον επιχειρηματία και την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο άντρας κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης και η γυναίκα για έκθεση σε κίνδυνο ζωής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αήθης επίθεση του τουρκικού ΥΠ.ΕΞ. σε Μητσοτάκη: «Αβάσιμες και ατυχείς οι δηλώσεις σου»

Εορτολόγιο: 21 Νοεμβρίου σήμερα - Δείτε ποιοι γιορτάζουν

Σχετικές ειδήσεις