ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 37χρονου πολύτεκνου πατέρα

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 37χρονου πολύτεκνου πατέρα

Απέραντη θλίψη και ανείπωτος πόνος  στο Καστρί του Δήμου Μακρακώμης στη Φθιώτιδα, όπου έγινε σήμερα (26/11) το μεσημέρι η κηδεία του 37χρονου Νίκου, πατέρα 4 παιδιών, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Η κηδεία τελέστηκε σε βαρύ κλίμα, καθώς όλοι με δάκρυα στα μάτια είπαν το τελευταίο αντίο σε έναν καλοσυνάτο, ευγενικό, εργατικό και άριστο οικογενειάρχη, που σκοτώθηκε σε ένα σοκαριστικό τροχαίο στη Λαμία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (24/11).

Πολύς κόσμος βρέθηκε στην κηδεία του 37χρονου Νίκου Μπαρμπέρη που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Τι «είδε» ο πραγματογνώμονας στο βίντεο ντοκουμέντο

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Kεντρικής Ελλάδας, ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων Κώστας Χασιώτης, προσπάθησε να προσεγγίσει τις συνθήκες του δυστυχήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά και κυρίως το βίντεο που κατέγραψε τα μοιραία δευτερόλεπτα της σύγκρουσης.

«Το βίντεο δίνει λύσεις και απαντήσεις σε πολλά προβλήματα. Δυστυχώς στις δικαστικές αίθουσες δεν γίνονται αποδεκτά. Θα πρέπει οι εισαγγελείς να αρχίσουν να τα παίρνουν υπόψιν», είπε ο πραγματογνώμονας. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είχα αρχίσει να κάνω σενάρια άλλου τύπου. Μήπως μπήκε ο οικογενειάρχης στο αντίθετο ρεύμα για να στρίψει; Και ερχόταν και ο άλλος και έγινε μετωπική; Όμως εδώ πέρα βλέπουμε μία ιδιαιτερότητα του ατυχήματος, ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο: το σημείο σύγκρουσης είναι η τελική θέση των δύο οχημάτων, δεν μετακινήθηκαν».

Άξιο αναφοράς είναι πως στο βίντεο φαίνεται οδηγός οχήματος αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου να κάνει αναστροφή και να φεύγει από το σημείο χωρίς να δώσει σημασία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Η μοιραία σύγκρουση

Ο 37χρονος επέστρεφε από γάμο στην Αθήνα, όπου είχε μεταβεί με τη γυναίκα του και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του, όταν το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος 37χρονος, συγκρούστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής με άλλο όχημα που οδηγούσε ένας 36χρονος και συνοδηγό έναν φίλο του από την Στυλίδα, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν…

Στο «Παίδων» στην Αθήνα μεταφέρθηκαν μετά το τροχαίο τα δύο κορίτσια του ζευγαριού, που ήταν παρανυφάκια στο γάμο. Ο άτυχος πατέρας δούλευε στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το τροχαίο στην gallery που ακολουθεί:

Με πληροφορίες από lamiareport.gr, fonografos.net

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Γιατί «πνίγηκε» η Κινέτα; Μάχη με το χρόνο και τη λάσπη – Ζημιές σε 300 σπίτια

Μετρό: Στάσεις εργασίας - Ποιες μέρες και ώρες δεν θα λειτουργήσει

Σχετικές ειδήσεις