ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννης Διώτης: Η αθώωσή μου αποτελεί πανηγυρική επιβεβαίωση των όσων ισχυρίζομαι

Ιωάννης Διώτης: Η αθώωσή μου αποτελεί πανηγυρική επιβεβαίωση των όσων ισχυρίζομαι

Για πανηγυρική επιβεβαίωση των ισχυρισμών του κάνει λόγο ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης με αφορμή την αθώωσή του για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ από το Εφετείο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Διώτη, με την σημερινή απόφαση αποκαταστάθηκε το κύρος της δικαιοσύνης και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να στραφεί σε βάρος των δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών αποτελεί πανηγυρική επιβεβαίωση των όσων ισχυρίζομαι επί επτά έτη.

Δεν αποτελεί δικαίωση για εμένα, αλλά αποκαθιστά το κύρος του θεσμού της Δικαιοσύνης, το οποίο ετρώθη από τις ενέργειες εκείνων που με δίωξαν, παρέπεμψαν και καταδίκασαν σε πρώτο βαθμό.

Η σημερινή εξέλιξη αποδεικνύει ότι οσάκις οι Δικαστικοί Λειτουργοί κρίνουν κι αποφασίζουν με αμιγώς δικαστικά και νομικά κριτήρια, τότε πραγματώνονται οι σκοποί του Κράτους Δικαίου. Όσοι δεν υπηρετούν του σκοπούς αυτούς, όχι μόνο δεν έχουν θέση στην ελληνική Δικαιοσύνη αλλά πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα στην Ιθάκη: Αυτός είναι ο 40χρονος που δολοφονήθηκε

Σχετικές ειδήσεις