ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Αβραμόπουλου σε ελληνοαλβανικά μεθοριακά φυλάκια

Επίσκεψη Αβραμόπουλου σε ελληνοαλβανικά μεθοριακά φυλάκια

Επίσκεψη στα φυλάκια Μολυβδοσκέπαστου και Κακαβιάς της ελληνοαλβανικής μεθορίου πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε: «Οι εκλογές θα γίνουν και αυτές στην ώρα τους. Από την άλλη μεριά όμως, το εθνικό μας σύστημα πρέπει να διατηρήσει τη συνέχεια, τη διάρκειά του. Αυτό θα δώσει και πάλι προοπτική.

Να διατηρήσουμε ισχυρούς τους δεσμούς ενότητας και αλληλεγγύης ανάμεσα στους Έλληνες πολίτες και αυτό περνάει από την ομοψυχία, την εθνική συνεννόηση που είναι τόσο απαραίτητη ανάμεσα στους εκπροσώπους της ελληνικής κοινωνίας. Από εκεί και πέρα έχουν δρομολογηθεί όλες αυτές οι διαδικασίες. Η κυβέρνηση αυτή δίνει συνολικά και συλλογικά τον καλύτερό της εαυτό. Θέλω να πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο θα σφυρηλατούμε σχέσεις συνεννόησης και αλληλεγγύης ανάμεσά μας. Γιατί αυτό που μας οδηγεί είναι η εντολή που μας έχει δώσει ο ελληνικός λαός να συμβάλλουμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά ώστε να ξαναβρεί η πατρίδα μας τον προσανατολισμό, τον βηματισμό και την προοπτική της».

Τον υπουργό συνόδευε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης.