ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα με τον Κουρκούλη - Σκηνές πανικού (pics)

Συναγερμός στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα με τον Κουρκούλη - Σκηνές πανικού (pics)

Ένα τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο κέντρο διασκέδασης, που εμφανίζονται η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης στη Θεσσαλονίκη, ήταν αρκετό για να τινάξει στον αέρα την εμφάνιση τους το Σάββατο.

Το τηλεφώνημα αποδείχτηκε φάρσα όμως το Vogue παρέμεινε κλειστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το προειδοποιητικό τηλεφώνημα έγινε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης περίπου στις 11:30 το βράδυ. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έσπευσαν στο κέντρο διασκέδασης και ξεκίνησαν την εκκένωσή του. Μέσα σε λίγα λεπτά η Αστυνομία είχε απομακρύνει από το εσωτερικό του κτηρίου και από τον χώρο στάθμευσης τους πελάτες και το προσωπικό.

Δείτε φωτογραφίες από το περιστατικό:

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου προχώρησε σε εξονυχιστικό έλεγχο του καταστήματος. Οι αστυνομικοί του ΤΕΕΜ δεν εντόπισαν εκρηκτικό μηχανισμό ή άλλο ύποπτο αντικείμενο.

Η Πάολα Φωκά και ο Νίκος Κουρκούλης παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από το Vogue μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό αναμένοντας να μάθουν περισσότερα για το περιστατικό από την έρευνα των αρχών.

Το προειδοποιητικό τηλεφώνημα κρίθηκε σοβαρό και για τον λόγο αυτό ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εφάπαξ: Μπαίνουν τα χρήματα - Ποιοι θα πάρουν έως και 25.000 ευρώ

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Έτσι θα πάρετε τα 700 ευρώ - Μυστικά και παγίδες