ΕΛΛΑΔΑ

Κόπηκε στα δύο ο Κηφισός: Εγκλωβισμένοι οδηγοί πάνω από 2 ώρες - Ένα τροχαίο έφερε το χάος

Κόπηκε στα δύο ο Κηφισός: Εγκλωβισμένοι οδηγοί πάνω από 2 ώρες - Ένα τροχαίο έφερε το χάος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/12) στην άνοδο της Αθηνών-Λαμίας - Δείτε βίντεο από την διευθύντρια του queen.gr Δέσποινα Καμπούρη

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, το ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, και συγκεκριμένα στη γέφυρα Βρυούλων, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά από σύγκρουση δύο φορτηγών.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και γερανοφόρα οχήματα για την απομάκρυνση των οχημάτων.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Το ατύχημα προκάλεσε ουρές χιλιομέτρων και οι οδηγοί κλήθηκαν να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία διεξήχθη μόνο από τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

«Είμαστε εγκλωβισμένοι κανά 2ωρο»

«Η κατάσταση είναι απελπιστική στον Κηφισό» αναφέρει στο Newsbomb.gr η διευθύντρια του queen.gr Δέσποινα Καμπούρη. «Είμαστε εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα κανά 2ωρο. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να φτάσεις σε κάποια έξοδο...» σημειώνει η κ. Καμπούρη.

«Επίσης υπάρχει φοβερή δυσκολία με τα ασθενοφόρα. Δεν έχουν πρόσβαση για να φτάσουν σε επείγοντα περιστατικά» προσθέτει.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα: Αυξάνονται οι δικαιούχοι - Δείτε πώς θα πάρετε τα 700 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις