ΕΛΛΑΔΑ

Ανασκόπηση 2019: Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις της χρονιάς

Ανασκόπηση 2019: Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις της χρονιάς

Το 2019 μάς αποχαιρετά σε λίγες μέρες και το Newsbomb.gr συγκέντρωσε τα θέματα που διαβάσατε περισσότερο αυτή τη χρονιά.

Και για το 2019, οι αναγνώστες επέλεξαν το Newsbomb.gr για την ενημέρωσή τους διατηρώντας το στην πρώτη θέση της ενημέρωσης.

Ευχάριστες, δυσάρεστες, περίεργες, αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του 2019!

6. Δεν φαντάζεστε τι βρήκε ο Μητσοτάκης στο Μαξίμου όταν έφυγε ο Τσίπρας

Η παράδοση - παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου και το παρασκήνιο ήταν ένα από τα θέματα που έκαναν εντύπωση στους αναγνώστες.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

5. Ο θάνατος του 24χρονου Εύζωνα Σπύρου Φωκά

Ο ξαφνικός θάνατος του Εύζωνα, Σπύρου Θωμά βύθισε στο πένθος στην Πάτρα και συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο 24χρονος μετά τη μονόωρη υπηρεσία του στο Μνημείο του Άγνωστοι Στρατιώτη, πήγε να ξαπλώσει, ωστόσο όταν τον ξύπνησαν οι δύο στρατιώτες λιποθύμησε και βρήκε τραγικό θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

4. Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα

Η είδηση ότι ο Πάνος Ζάρλας, ο νικητής του πρώτου «Power of love», σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Συγγρού, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

3. Αυτή είναι η αποζημίωση - «μαμούθ» που θα πάρει ο Πατμάνογλου από τον «Mr Jumbo»

Από τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο ήταν η αποζημίωση που θα πάρει ο Υπάτιος Πατμάνογλου και συγγενικά του πρόσωπα από την οικογένεια Βακάκη για το θάνατο της συζύγου του Αποστολίας και του τρίχρονου τότε παιδιού του, Παύλου στις 26 Φεβρουαρίου του 2017, όταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, είχε πέσει, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα την Porche του πάνω στο αυτοκίνητό τους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

2. Κοινωνικό μέρισμα και επιδόματα

Φυσικά, τα χρηστικά θέματα βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις, τόσο το κοινωνικό μέρισμα το οποίο δόθηκε στις κοινωνικές ευάλωτες ομάδες όσο και τα επιδόματα που αφορούν μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα χρηστικά θέματα

1. Σεισμός: 5,1 Ρίχτερ ταρακούνησαν όλη την Αθήνα

Δεκαπέντε δευτερόλεπτα διήρκησε η σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή σε όλο το Λεκανοπέδιο, στις 14:13 τη 19η Ιουλίου του 2019. Χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους, καθώς ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα ισχυρός. Αρκετά κτήρια υπέστησαν ζημιές, ενώ η μετασεισμική ακολουθία διήρκησε για μέρες.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Με ένα κλικ βλέπεις όλες τις ανασκοπήσεις στο yearinview.gr για το 2019

Σχετικές ειδήσεις