ΕΛΛΑΔΑ

Φέτος η «καρδιά» της τεχνολογίας χτυπάει στα Βριλήσσια ΚΑΙ στην Αγία Παρασκευή!

Φέτος η «καρδιά» της τεχνολογίας χτυπάει στα Βριλήσσια ΚΑΙ στην Αγία Παρασκευή!

Βρισκόμαστε μόλις μία «ανάσα» πριν από τις πολυαναμενόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και η κίνηση στις κεντρικές αγορές των πόλεων αυξάνεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Οι στολισμένοι πολυσύχναστοι δρόμοι, το κυρίαρχο αισιόδοξο κλίμα ενόψει των εορτών, καθώς και το καθιερωμένο εορταστικό ωράριο που έχει ήδη τεθεί σε ισχύ, δημιουργούν μία κοσμοσυρροή στα εμπορικά κέντρα της χώρας, από εκείνους που σπεύδουν να αγοράσουν δώρα για συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Μάλιστα, όπως παρατηρείται έντονα τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος, τα προϊόντα τεχνολογίας παραμένουν με διαφορά η πρώτη επιλογή των καταναλωτών στη λίστα των χριστουγεννιάτικων δώρων. Αυτό ίσως οφείλεται στο ότι αναγνωρίζουν πως ένα σύγχρονο gadget μπορεί να αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής του παραλήπτη, παρέχοντάς του συγχρόνως άνεση και ευελιξία μέσα στην καθημερινότητα. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που για μία ακόμη χρονιά, τα καταστήματα τεχνολογίας έχουν την τιμητική τους!

Εάν βέβαια έχετε τη διάθεση να πείτε ΝΑΙ στα δώρα τεχνολογίας, αλλά όχι το κουράγιο να έρθετε αντιμέτωποι με τον συνωστισμό που επικρατεί αυτές τις μέρες στα καταστήματα, τότε τα σύγχρονα και καλαίσθητα G-Prime καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε Βριλήσσια ΚΑΙ Αγία Παρασκευή, είναι ο μονόδρομος των χριστουγεννιάτικων αγορών που αξίζει να ακολουθήσετε!

Μία αγοραστική εμπειρία από το… μέλλον

Με την τεχνολογία να σημειώνει μέρα τη μέρα ανεπανάληπτη πρόοδο, ήταν ζήτημα χρόνου να προκύψει η ανάγκη για τη δημιουργία πρωτοποριακών καταστημάτων τεχνολογίας, τα οποία θα είναι ικανά να συμβαδίσουν με τη ραγδαία αυτή εξέλιξη και να παρέχουν στους καταναλωτές μία πρωτοποριακή, ψηφιακή εμπειρία αγορών. Ακριβώς αυτό το «όραμα» έκανε πραγματικότητα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ με τα δύο νέα του καταστήματα, σε δύο ευρύχωρους χώρους των βορείων προαστίων με εμβαδόν 180 τ.μ., οι οποίοι αποδεικνύουν περίτρανα σε όποιον τους επισκέπτεται πως βρίσκεται όντως μέσα στην «καρδιά» της τεχνολογίας!

Πιο συγκεκριμένα, τα ανακαινισμένα και πλέον πολύ μεγαλύτερα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα Βριλήσσια και στην Αγ. Παρασκευή, διαθέτουν διαδραστικά live demos τα οποία αναβαθμίζουν την digital εμπειρία μας, connectivity υπηρεσιών και «βιωματικές» γωνιές που απευθύνονται ξεχωριστά στα ενδιαφέροντα του κάθε καταναλωτή. Διαθέτει για παράδειγμα gaming corner, TV corner, music και fitness, κάνοντας έτσι, ακόμη πιο εύκολη και στοχευμένη την περιήγησή μας στα καταστήματα.

Μοντέρνα αισθητική υψηλών προδιαγραφών

Όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο μέσα από μία επιβλητική και ξεχωριστή αισθητική, η οποία κυριαρχεί από τη γενική διαρρύθμιση του χώρου έως την τελευταία λεπτομέρεια. Με το industrial στοιχείο να καθορίζει απόλυτα το ύφος του χώρου «αποκαλύπτοντας» ταυτόχρονα στοιχεία της κατασκευής, μεταλλικές επιφάνειες και γεωμετρίες που παραπέμπουν σε υψηλή διακόσμηση και μία αποστομωτική, δυναμική πρόσοψη, ο επισκέπτης απολαμβάνει ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, όπως και τα προϊόντα που αυτό διαθέτει στο κοινό.

Αυτό βέβαια που καθιστά τα συγκεκριμένα καταστήματα τη «Μέκκα» των χριστουγεννιάτικων αγορών, είναι η επιδαπέδια κατανομή τους σε προϊοντικές κατηγορίες και αυτόνομες εμπορικές ζώνες, οι οποίες ενισχύουν στην ταχύτερη και πιο ευέλικτη εξυπηρέτηση των πελατών. Την ίδια στιγμή, οι εξιδεικευμένοι tech experts του καταστήματος, είναι πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία μας πάνω σε θέματα τεχνολογίας.

«Πλούσια» γκάμα σύγχρονων gadget

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί φέτος τα Χριστούγεννα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν κατευθείαν στην «καρδιά» της τεχνολογίας, δηλαδή τα νέα G-Prime καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε Βριλήσσια και Αγία Παρασκευή. Όχι μόνο έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μία πρωτόγνωρη αγοραστική εμπειρία σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, αλλά να ανακαλύψουμε όλα τα σύγχρονα gadget, smartphone, wearables, tablets, laptops, τηλεοράσεις είδη gaming σε ασύγκριτες τιμές!

Τέλος, σε περίπτωση που ψάχνετε το κατάλληλο δώρο για εσάς, να ξέρετε πως το πιστοποιημένο service point που υπάρχει στα G-Prime καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορεί να επιδιορθώσει ακόμη και την πιο δύσκολη επιπλοκή σε κάποιο από τα αγαπημένα σας gadget, ενώ η Business Solutions area σας παρέχει πρωτοπόρες, ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, οι οποίες καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη που μπορεί να προκύψει στην επιχείρησή σας.