ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Καταστροφές στη Λήμνο από τους θυελλώδεις ανέμους (pics)

Κακοκαιρία: Καταστροφές στη Λήμνο από τους θυελλώδεις ανέμους (pics)
limnosreport.gr

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία στο νησί της Λήμνου.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων και των τεράστιων κυμάτων στον Ρωμέικο Γιαλό στη Μύρινα, υποχώρησε μέρος του προστατευτικού τοιχίου της παραλίας.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες του limnosreport, η έκταση των ζημιών είναι τόσο μεγάλη που στο σημείο έχει δημιουργηθεί τρύπα διαμέτρου περίπου ενός μέτρου.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Αρκτική εισβολή από την Παρασκευή

Πολύ ψυχρές αέριες μάζες αρκτικής προέλευσης αναμένεται να κινηθούν προς τη χώρα μας από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 27/12, προκαλώντας σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και κακοκαιρία με αμιγώς χειμερινά χαρακτηριστικά το τριήμερο Σάββατο 28/12 - Δευτέρα 30/12.

Στο βίντεο του meteo.gr που ακολουθεί παρουσιάζεται η πορεία των ψυχρών αερίων μαζών πάνω από την Ευρώπη και τη χώρα μας, από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 26/12 έως και τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 30/12.

Η κακοκαιρία «Ζηνοβία» θα εντοπίζεται κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, όπου εκτός από τις τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και χιονοπτώσεις οι οποίες θα επηρεάσουν κατά τόπους και περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Παράλληλα, πολύ θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Έτσι δεν θα χάσετε τα 700 ευρώ - Πότε λήγει η προθεσμία για την αίτηση

Σχετικές ειδήσεις