ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό τροχαίο στην Φθιώτιδα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φρικτό τροχαίο στην Φθιώτιδα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
lamiareport.gr

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (27/12/2019) γύρω στις 16:45 στο δρόμο Λαμίας – Αμφίκλειας κοντά στο Παλαιοχώρι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Δύο ΙΧΕ συγκρούστηκαν μετωπικά, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να βρεθεί στα χωράφια και το δεύτερο να αρπάξει φωτιά.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός και δύο τραυματίες, από τα πέντε συνολικά άτομα που επέβαιναν και στα δύο αυτοκίνητα.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας από την Αμφίκλεια, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.

Βομβαρδισμένο τοπίο στον τόπο του τροχαίου

Από τη σφοδρή πρόσκρουση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, ο νεαρός συνεπιβάτης σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ πολύ σοβαρά τραυματίστηκε και η γυναίκα του, η οποία καθόταν στο πίσω μέρος το αυτοκινήτου.

Σοβαρά τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου, είναι και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, ηλικίας περίπου 45 ετών.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Αμφίκλεια, με επικεφαλής τον Διοικητή του Κλιμακίου, Πυρονόμο Επαμεινώνδα Βακράκο, που ανέλαβαν το δύσκολο έργο της παροχής βοήθειας στους τραυματίες και την ανάσυρση του νεκρού άνδρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα: Έληξε η προθεσμία αιτήσεων - Πότε θα καταβληθούν τα 700 ευρώ

Ωράριο καταστημάτων: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα (27/12) μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σχετικές ειδήσεις