ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - «Ηφαιστίων»: Σαρώνουν οι θυελλώδεις άνεμοι - Πού ισχύει απαγορευτικό απόπλου

Καιρός - «Ηφαιστίων»: Σαρώνουν οι θυελλώδεις άνεμοι - Πού ισχύει απαγορευτικό απόπλου

Κακοκαιρία: Από το πρωί της Κυριακής τα ακραία καιρικά φαινόμενα της νέας κακοκαιρίας «Ηφαιστίων» έχουν αρχίσει να επηρεάζουν την χώρα - Η θερμοκρασία έχει ήδη παρουσιάσει σημαντική πτώση από νωρίς το απόγευμα, ενώ ήδη έχουν εκδηλωθεί αρκετά προβλήματα σε πολλά λιμάνια της χώρας

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν εκτελέστηκε το απογευματινό δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Blue Star Paros” από τον Πειραιά για τις Κυκλάδες.

Ακόμη, τα δρομολόγια του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” για τα Χανιά και του επιβατηγού οχηματαγωγού “Blue Star 1” για το Ηράκλειο αντί στις 21:00 το βράδυ, εκτελέστηκαν νωρίτερα (18:00) από το λιμάνι του Πειραιά.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας και του Λαυρίου. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Απαγορευτικό απόπλου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο, είναι σε ισχύ από το πρωί για τα πλοία ανοιχτού τύπου που παραμένουν «δεμένα» στα λιμάνια της Κέρκυρας, της Ηγουμενίτσας και της Λευκίμμης.

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια εκτελούνται μόνο με τα πλοία κλειστού τύπου, ενώ αυτή την ώρα πνέουν άνεμοι στην περιοχή που αγγίζουν τα έξι με επτά μποφόρ.

Νέα ενημέρωση αναμένεται από το Λιμεναρχείο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ξεκίνησε η επέλαση του «Ηφαιστίωνα» - Καρέ-καρέ η εξέλιξη της κακοκαιρίας - Πού θα χιονίσει

Σχετικές ειδήσεις