ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Ηφαιστίων: Συνεχίζονται τα προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων

Κακοκαιρία Ηφαιστίων: Συνεχίζονται τα προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων
INTIME NEWS

Συνεχίζονται τα προβλήματα σε ορισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από την κακοκαιρία Ηφαιστίων που σάρωσε τη χώρα, καθώς σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο εξακολουθούν να πνέουν ισχυροί άνεμοι, που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ στις 4 το πρωί απέπλευσε για το Ηράκλειο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο KNOSSOS PALACE. Επίσης, στις 6 το πρωί αναχώρησε από το Ηράκλειο για τον Πειραιά το FESTOS PALACE.

Από το λιμάνι της Ραφήνας εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια για το Μαρμάρι. Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στις γραμμές Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Καβάλα-Πρίνος.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ εντός της ημέρας αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων. Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Να ενημερώνονται οι επιβάτες για τα δρομολόγια των πλοίων

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κολασμένη νύχτα στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν χτύπησε με πυραύλους αμερικανικές βάσεις στο Ιράκ

Σχετικές ειδήσεις