ΕΛΛΑΔΑ

«Όλοι μαζί για τον Νίκο»: Στηρίζουμε τον αγώνα του 20χρονου - Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

«Όλοι μαζί για τον Νίκο»: Στηρίζουμε τον αγώνα του 20χρονου - Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Ο 20χρονος κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του στο δρόμο που συνδέει την Αταλάντη με τη Σκάλα, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο τύπου βαν βγήκε κάθετα στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το διερχόμενο δίκυκλο του νεαρού που κινούνταν κανονικά στην πορεία του.

Ο Νίκος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με τον νεαρό να πέφτει αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λαμίας όπου χειρουργήθηκε στο κεφάλι και διασωληνώθηκε.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών έδιναν ελάχιστες ελπίδες, με την κατάσταση του παιδιού να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο Νίκος όμως πάλεψε. Πάλεψε πολύ σκληρά και μετά από μερικές ημέρες ήρθαν τα πρώτα θετικά μηνύματα από τους γιατρούς. Ο 20χρονος, ένα εξαιρετικό παιδί που όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια, είχε κερδίσει τη μάχη με το θάνατο εκπλήσσοντάς θετικά τους γιατρούς και προσφέροντας χαρά και ελπίδα στην οικογένειά του που ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά.

Ο δρόμος όμως που έχει μπροστά του ο Νίκος είναι ακόμα μακρύς. Τα χτυπήματα στο κεφάλι ήταν αρκετά σοβαρά και ο Νίκος συνεχίζει τη θεραπεία του στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα.

Τα έξοδα ωστόσο είναι πολλά και ο Νίκος χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Η οικογένειά του, με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια ζητάει το ελάχιστο που μπορεί να δώσει ο καθένας μας για να βοηθήσει τον 20χρονο να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να γυρίσει στο σπίτι του υγιής και δυνατός.

Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τον καθημερινό αγώνα που δίνει ο 20χρονος Νίκος!

Ανοίχθηκε ειδικός Τραπεζικός Λογαριασμός με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση του Νίκου Ιωάννου.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογαριασμού: 5162-098252-957 IBAN: GR07 0172 1620 0051 6209 8252 957 Δικαιούχοι: ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Δώσε κι Εσύ Δύναμη στον Νίκο να επιστρέψει σύντομα κοντά μας!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: