ΕΛΛΑΔΑ

Έδωσαν αγάπη και τον βοήθησαν να πετάξει

Έδωσαν αγάπη και τον βοήθησαν να πετάξει

Και όμως η αγάπη μπορεί να κάνει πολλά θαύματα!

αι θα το ανακαλύψετε και εσείς στην παρακάτω αληθινή ιστορία με πρωταγωνιστή έναν φίλο μας που του αρέσει να πετά. Να βλέπει την γη από ψηλά. Να αισθανεται την ελευθερία. Στην ζωή όμως όλα γίνονται και κάποτε μπορεί να χάσεις τα φτερά. Για τον γλάρο της φωτογραφίας, μετρούσε πολύ περισσότερο η χαρά του να πετάει και τελικά τα κατάφερε.

Η εικόνα του γλάρου μπροστά στην κάμερα κάνει τον γύρο του facebook και είναι πραγματικά απολαυστικός. Κάποιοι είπαν ότι ο γλάρος μάλλον ήθελε να βγάλει κάποια selfie και να γίνει έτσι πιο διάσημος από τον “Γλάρο Ιωνάθαν” του Ρίτσαρντ Μπαχ η πιο πολυσυζητημένη, γεμάτη έμπνευση ιστορία της εποχής που μας, αφηγείται τη ζωή ενός πουλιού, που είναι αποφασισμένο να μην είναι συνηθισμένο. Δυστυχώς το μικρό πτηνό, ήταν ανίκανο να πετάξει προφανώς θύμα των πλαστικών που έχουν γεμίσει τις θάλασσες μας.

Έτσι προσγειώθηκε στο έδαφος τραυματισμένο. Μία οικογένεια από το Αυλωνάρι, τον πήρε και του έδειξε αγάπη. Με αρκετή υπομονή και επιμονή ο γλάρος πέταξε ξανά στον αέρα της Εύβοιας.

Διαβάστε περισσότερα στο newse.gr