ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι αδίστακτοι ληστές που έκλεβαν άτομα έξω από τράπεζες

Αυτοί είναι οι αδίστακτοι ληστές που έκλεβαν άτομα έξω από τράπεζες
IN TIME

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες από τους επτά ληστές που είχαν διαπράξει συστηματικά κλοπές και ληστείες σε βάρος ανθρώπων που είχαν κάνει πρόωρα αναλήψεις χρημάτων από τις τράπεζες.

Οι ληστές είχαν συστήσει από τον περασμένο Ιούλιο σπείρα με αποκλειστικό σκοπό την διάπραξη ληστειών και κλοπών σε βάρος ατόμων για τα οποία γνώριζαν ότι έχουν στην κατοχή τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Δείτε τους ληστές στην παρακάτω gallery:

Τα μέλη της σπείρας την είχαν στήσει έξω από τράπεζες παρακολουθώντας τις κινήσεις πελατών που πραγματοποιούσαν χρηματικές συναλλαγές.

Συγκεκριμένα, ένας εκ των δραστών έμπαινε στο υποκατάστημα και προσποιούμενος τον πελάτη στοχοποιούσε άτομα που προέβαιναν σε αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών.

Στην συνέχεια έβγαινε από την τράπεζα μαζί με υποψήφιο θύμα του και παράλληλα ειδοποιούσε τους συνεργούς του, δίνοντας τους περιγραφή καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο μετακίνησης και κατεύθυνσής του. Στη συνέχεια, οι συνεργοί του το εντόπιζαν και το ακολουθούσαν, με τη χρήση οχημάτων, μέχρι του σημείου όπου εξασφάλιζαν ευνοϊκές συνθήκες για να μπορέσουν να κάνουν την ληστεία.

Οι δράστες, είτε επιτίθεντο στα θύματα τους στον δρόμο είτε τα αιφνιδίαζαν αφαιρώντας τις τσάντες με τα χρήματα την ώρα που βρίσκονταν στα οχήματα τους είτε εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία παραβίαζαν τα οχήματα τους.

Πηγή: astynomia.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τι είπαν Μητσοτάκης-Χαφτάρ πίσω από τις κλειστές πόρτες – Όλο το παρασκήνιο

Στη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη και ο Πούτιν

Σχετικές ειδήσεις