ΕΛΛΑΔΑ

Έγιναν Texas τα Πατήσια…

Έγιναν Texas τα Πατήσια…

Λαβράκι έβγαλαν χθες βράδυ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Πατησίων, αφού σε έλεγχο που έκαναν ανακάλυψαν μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε ισόγειο που βρίσκεται επί της οδού Πατησίων 382 πως παιζόταν πόκερ (συγκεκριμένα Texas Hold Em) με χρήματα και μάρκες.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά 79 άτομα, εκ των οποίων 36 Έλληνες και 43 αλλοδαποί 42 υπήκοοι Αλβανίας και 1 Βουλγαρίας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ένας Έλληνας σαν διοργανωτής, τέσσερα άτομα ως υπάλληλοι του καταστήματος και 74 άτομα, που συμμετείχαν ως παίχτες, στο απαγορευμένο τυχερό χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» και συγκεκριμένα στην παραλλαγή « TEXAS – HOLD ΄ EM », με χρήματα και μάρκες.

Η είσοδος των παικτών στο χώρο ήταν ελεγχόμενη και η διεξαγωγή του παράνομου παιγνίου συνοδευόταν από συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων υπαλλήλων.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-το χρηματικό ποσό των 9.600 ευρώ

-τέσσερις χιλιάδες τριακόσιες 4.300 μάρκες.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.