ΕΛΛΑΔΑ

Μακρακώμη: Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας - Τι λέει για την τραγωδία

Μακρακώμη: Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας - Τι λέει για την τραγωδία

Τις δραματικές στιγμές κατά τις οποίες εντόπισε νεκρούς τον γιό και την νύφη του στο σπίτι τους, την περασμένη Πέμπτη (23/01), περιγράφει ο συντετριμμένος πατέρας του φερόμενου δράστη, της οικογενειακής τραγωδίας στη Μακρακώμη.

«Τους βρήκα. Πήγα στο μαγαζί και ήταν όλα κλειδωμένα, πήρα τηλέφωνο τον γιό και την νύφη μου δεν απαντούσαν, ξαναπήρα το ίδιο, είδα τα αυτοκίνητα τους απ’ έξω, ανησύχησα, κάτι συνέβαινε.» περιγράφει στον ΣΚΑΙ ο πατέρας, αναφέροντας πως αφού διαπιστώθηκε πως το σπίτι ήταν κλειδωμένο, κλήθηκε η ασφάλεια η οποία έσπασε το τζάμι ενός παραθύρου και εισήλθε στο σπίτι όπου και ήρθε αντιμέτωπη με το φρικτό θέαμα.

«Βγήκαν έξω και δεν με άφησαν να μπω να δω τι έχει γίνει, τα πράγματα δεν είναι για να τα δεις εσύ ο γονιός .»

«Ο γιός μου δεν φαινόταν να έχει προβλήματα, τον ρωτούσα πάντα για το αν τον απασχολεί κάτι και ποτέ δεν είχε εκφράσει παράπονο. Μου είπαν πως το πιθανότερο είναι να είναι αυτοχειρία και φόνος.» αναφέρει εκτός των άλλων ο συντετριμμένος πατέρας ο οποίος δηλώνει πως ο γιός του δεν ήταν άτομο που ζήλευε. «Κάτι άλλο συνέβη. Η έγκλημα ή κάτι άλλο.», εκφράζει.

«Αυτό που συνέβη είναι έξω από κάθε λογική.» τονίζει.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μακρακώμη, αλλά και σε όλη τη Φθιώτιδα από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην κωμόπολη της δυτικής Φθιώτιδας.

«Ήταν τόσο ήρεμος και αγαπητός σε όλους, δεν έδειχνε τίποτα σε κανέναν», δηλώνει η ξαδέρφη του φερόμενου δράστη και αυτόχειρα.

Όλοι όσοι τους γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό ζευγάρι, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η μοίρα τους επιφύλασσε αυτό το τραγικό τέλος. Ήταν μαζί περίπου 20 χρόνια και δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα για κάποιο αρνητικό σχόλιο στην τοπική κοινωνία

«Πολύ καλά παιδιά και δυο. Εκείνος καλοσυνάτος, εργατικός, πολύ ήρεμος και ηπίων τόνων άνθρωπος. Εκείνη επίσης εξαιρετικός άνθρωπος. Ανοιχτόκαρδη, κοινωνική, συνέχεια με το χαμόγελο να σε εξυπηρετήσει. Όσοι τους ξέραμε δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια λογική εξήγηση σε αυτό το κακό...», λέει ένας από τους γνωστούς του ζευγαριού.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Τους βρήκαν σε λίμνη αίματος οι γονείς τους

Μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκαν νεκροί ένα ζευγάρι στη Μακρακώμη της Φθιώτιδας.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν καταλήξει ακόμη πώς έγινε το φονικό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας το ζευγάρι που δεν είχε παιδιά και διατηρούσε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Μακρακώμη της δυτικής Φθιώτιδας. Σήμερα το πρωί δεν άνοιξαν το πρατήριο με αποτέλεσμα να ανησυχήσει ένας από τους γείτονες ο οποίος ειδοποίησε και την αστυνομία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά, η οποία, όπως τουλάχιστον σημειώνουν οι πληροφορίες, δεν είχε ίχνη παραβίασης. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι βρέθηκαν απέναντι σε δυο νεκρούς ανθρώπους έχοντας ανάμεσα τους μία κυνηγετική καραμπίνα.

Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα από βολή του ίδιου όπλου.

Δείτε εικόνες από το σημείο του εγκλήματος, στη gallery που ακολουθεί:

Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαρίσει την υπόθεση καθώς ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα με πιο πιθανό το σενάριο να υπήρξαν καυγάδες στο ανδρόγυνο και κάποιος από τους δύο χρησιμοποιώντας την καραμπίνα να σκότωσε τον άλλο και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Ωστόσο οι αστυνομικοί εξετάζουν και άλλα ακραία σενάρια χωρίς να έχουν αποκλείσει μέχρι στιγμής ακόμη και την εγκληματική ενέργεια.

Το συγκεκριμένο συμβάν τάραξε κυριολεκτικά την τοπική κοινωνία με τους κατοίκους της περιοχής να μη μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη κάτι τέτοιο στον τόπο τους.

Πηγές: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, lamiareport.gr, tvstar.gr, skai.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Σχετικές ειδήσεις