ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή! Ποια σχολεία θα είναι κλειστά τις επόμενες ημέρες

Προσοχή! Ποια σχολεία θα είναι κλειστά τις επόμενες ημέρες
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε τέσσερις δήμους της Θεσσαλονίκης λόγω έξαρσης των κρουσμάτων γρίπης και απουσίας μεγάλου αριθμού μαθητών.

Πρόκειται για τους δήμους Κορδελιού- Ευόσμου, Αμπελοκήπων -Μενεμένης, Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, κλειστό θα παραμείνει την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου το 6ο Νηπιαγωγείο Ελευθερίου Κορδελιού, λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού απόντων νηπίων που πλήττονται από εποχιακές ιώσεις.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή σχολεία στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Πρόκειται για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, καθώς και το 3ο και 4ο Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων.

Κλειστά θα μείνουν την Πέμπτη τα παρακάτω σχολεία του Δήμου Λαγκαδά:

Νηπιαγωγεία: 3ο Λαγκαδά, 4ο Λαγκαδά, Αγίου Βασιλείου, Γερακαρούς, Λαγκαδικίων, Λαγυνών, Όσσας, Ασσήρου, Περιβολακίου.

Δημοτικά: 3ο Λαγκαδά, Αγίου Βασιλείου, Γερακαρούς, Λαγκαδικίων, Λαγυνών, Όσσας, Περιβολακίου, Ασσήρου.

Γυμνάσια-Λύκεια: Γυμνάσιο-Λύκειο Λαγυνών, Γυμνάσιο-Λύκειο Ασσήρου.

Τέλος, κλειστά θα παραμείνουν για τις επόμενες δύο ημέρες τρία νηπιαγωγεία του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 δεν θα γίνουν μαθήματα στο 4ο νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου, στο 1ο νηπιαγωγείο Λητής και στο 2ο Νηπιαγωγείο Λητής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στα τρία σχολεία θα διενεργηθούν απολυμάνσεις.

Κλειστά σχολεία λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος

Από τον δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, θα παραμείνουν κλειστά το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Ν. Φιλαδέλφειας, λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος.

Ειδικότερα, με σχετικό έγγραφό της η ΔΕΔΔΗΕ ενημέρωσε τον δήμο Ωραιοκάστρου ότι «θα γίνει διακοπή ρεύματος την Πέμπτη 30/1/2020 και από ώρα 8:30 έως 14:30 στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, συμπεριλαμβανομένου και του δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας».

Δεδομένου ότι η διακοπή ρεύματος θα προκαλέσει τη δυσλειτουργία των σχολείων, λόγω προβλημάτων στη θέρμανση και στον φωτισμό, κρίθηκε αναγκαίο το κλείσιμό τους για την αυριανή ημέρα.

Κλείνει λόγω γρίπης το 1ο Νηπιαγωγείο Διονύσου

Στο προληπτικό κλείσιμο του 1ου Νηπιαγωγείου Διονύσου από την Πέμπτη 29/1 έως και την Παρασκευή 31/1 θα προβεί ο Δήμος Διονύσου, μετά από απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη.

«Ο Δήμος Διονύσου έχοντας επίγνωση των ιδιαίτερων συνθηκών προέβη στην απόφαση αυτή για προληπτικούς και μόνο λόγους, χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

Στο συγκεκριμένο σχολείο παρατηρήθηκε σημαντικός αριθμός απόντων και κρίθηκε από τη Διευθύντρια ότι θα ήταν σκόπιμο να μην πραγματοποιηθούν μαθήματα για τις επόμενες δύο μέρες», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις