ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία - ΣΟΚ για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό - Τι απαντά ο ίδιος

Καταγγελία - ΣΟΚ για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό - Τι απαντά ο ίδιος

Και μάλιστα με ανασφάλιστο όχημα!

Μπελάδες από το παρελθόν θα βρει σύντομα μπροστά του πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός, καθώς εμπλέκεται από τον Ιανουάριο του 2018 σε δικαστική διαμάχη με συνάδελφό του, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης ταξί.

Ο ηθοποιός κατηγορείται πως τράκαρε το ταξί και έγινε... άφαντος, χωρίς να απαντήσει στις κλήσεις του ιδιοκτήτη του οχήματος, Βαγγέλη Πυρίνη, αλλά και σε αυτές του οδηγού, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

«Το ταξί ήταν σταματημένο και ήρθε από πίσω και το τράκαρε, προκαλώντας υλικές ζημιές. Προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η τροχαία και πως θα τα έβρισκαν με τον οδηγό του ταξί, που ανήκει σε μένα, ανταλάσσοντας στοιχεία», δήλωσε ο καταγγέλων, Β.Π. στην εφημερίδα.

«Του τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα δεκάδες φορές και πληροφορήθηκα πως το όχημα του ήταν ανασφάλιστο. Δεν απαντούσε στις κλήσεις μας. Μάλιστα μια ημέρα μου έκλεισε ραντεβού και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Πληροφορήθηκα από έναν κοινό γνωστό μας, που του ζήτησα να μεσολαβήσει, πως είπε για μένα 'σιγά μην είναι και συνάδελφος ηθοποιός'», πρόσθεσε.

Η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια, ενώ το όχημα το πασίγνωστου ηθοποιού είχε ακυρώσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μια ημέρα πριν από το ατύχημα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμήπου συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καθηγητής μικροβιολογίας ΕΚΠΑ: Θέμα χρόνου να έρθει ο κοροναϊός στην Ελλάδα

Σχετικές ειδήσεις