ΕΛΛΑΔΑ

Μουτζούρης: «Να, κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός» (video)

Μουτζούρης: «Να, κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός» (video)

Μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ στα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες να καταφέρεται με έντονες εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και των ΜΑΤ.

Η συνομιλία που ακούγεται στο βίντεο που ακολουθεί, φέρεται να σημειώθηκε λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός τον καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους δημάρχους των νησιών για να αποκλιμακωθεί η ένταση, αλλά και την κυβερνητική απόφαση να αποσυρθούν την Πέμπτη κάποιες δυνάμεις των ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο, προκειμένου να εκτονωθεί λίγο η ένταση.

Ο κ. Μουτζούρης, ακούγεται να χαρακτηρίζει στον συνομιλητή του, -κάποιον καθηγητή, όπως τον αποκαλεί, ως «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά.

Ο κ. Μουτζούρης λέει ακόμη: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει βγήκα με το σπαθί μου».

Στη συνέχεια ανεβάζει τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην μου κάνει παλικαριές ο πρωθυπουργός εμένα, δεν είμαι κανένα παιδάκι», ενώ σε λίγο συστήνει στον συνομιλητή του «Μην τον ανάψεις (σ.σ. τον πρωθυπουργό), γιατί τώρα τον έχει πιάσει…άντε να μη πω τι».

«Να κι αν είναι οργισμένος»

Η συνομιλία προχωρά και ο κ. Μουτζούρης ακούγεται να λέει: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να, κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου (το «να» συνοδεύεται από την ανάλογη χυδαία κίνηση). Και τι έγινε;».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Κυβερνητικές πηγές: Δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη

Κυβερνητικές πηγές, μετά τη δημοσιοποίηση του video, σχολίαζαν πως «μετά αυτή τη χυδαία συμπεριφορά, δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς».

Για να προσθέσουν: «Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».