ΚΟΣΜΟΣ

Κοροναϊός - Τρόμος: Άνδρας ανάρρωσε από τον ιό αλλά πέθανε - Ανησυχία στους επιστήμονες

Κοροναϊός - Τρόμος: Άνδρας ανάρρωσε από τον ιό αλλά πέθανε - Ανησυχία στους επιστήμονες

Ο 36χρονος είχε πάρει εξιτήριο λίγες ημέρες πριν.

Ανησυχία προκαλεί στους επιστήμονες ο θάνατος ενός 36χρονου στην Κίνα, ο οποίος πέθανε λίγες ημέρες αφότου είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας αναρρώσει από κοροναϊό.

Ο Li Liang από την Γουχάν, είχε περάσει όλους τους απαιτούμενους ελέγχους με βάση τα πρωτόκολλα ασφαλείας, όπως αναφέρει η South China Morning Post.

Αφού μπήκε σε καραντίνα, έλαβε την φαρμακευτική αγωγή που του είχε χορηγηθεί. Τα συμπτώματά του αντιμετωπίστηκαν από τους γιατρούς ως «ήπια προς μέτρια».

Μετά από 14 ημέρες σε καραντίνα, ο Li πήρε εξιτήριο. Η υγεία του μέχρι εκείνο το σημείο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και όλες οι εξετάσεις του ήταν αρνητικές.

Δυο ημέρες αργότερα, ωστόσο, ο Li ανέβασε υψηλό πυρετό και στομαχικές διαταραχές. Πέθανε μια μέρα μετά, με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν πως έχασε την ζωή του λόγω επιπλοκών από τον COVID-19.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους επιστήμονες είναι το πως ο ιός κατάφερε να «κρυφτεί» αλλά και το πώς επανήλθε με τόσο επιθετικότητα λίγες ημέρες μετά.

Μέχρι στιγμής περισσότεοι από 95.000 ασθενείς παγκοσμίως έχουν προσβληθεί από το νέο κοροναϊό, με τους θανάτους να ξεπερνούν τις 3.500.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από τον στρατηγό Κωσταράκο: «Η εισβολή στα σύνορα έχει ήδη αρχίσει»

Κοροναϊός: Πραγματική μαρτυρία ασθενούς - «Έτσι είναι να έχεις τον ιό»

Σχετικές ειδήσεις