ΕΛΛΑΔΑ

Διακοπές νερού στη Θεσσαλονίκη

Διακοπές νερού στη Θεσσαλονίκη

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, καθώς ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση σε αρκετές περιοχές της πόλης.

Οι διακοπές στην υδροδότηση των νοικοκυριών οφείλονται σε εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού με το υφιστάμενο δίκτυο στην οδό Ρήγα Φεραίου, από Χρυσοστόμου Σμύρνης έως

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης τα προβλήματα αναμένεται να σημειωθούν έως και τις 16:00, στις οδούς 28ης Οκτωβρίου, Μάνου Λοΐζου, Δελφών, Ομήρου, Δασκάλας Αθηνάς Τσακίρη, Πάροδο Σοφοκλέους, Ποσειδώνος, Ηφαίστου, Κνωσού, Αφροδίτης, Δ. Σωτηρίου, Δωδεκανήσου, Πάροδο Δωδεκανήσου, Αγίου Ραφαήλ, Αγίου Βασιλείου, Λυκούργου, Νίκης, Ανθοκήπων, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Παύλου Μελά.

Επίσης, τις ίδιες ώρες διεξάγονται εργασίες αντικατάστασης αγωγού δικτύου ύδρευσης στην οδό Αριστοφάνους, από Σαλαμίνος έως Αργυροκάστρου, στον Εύοσμο. Ως εκ τούτου θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην προαναφερθείσα οδό.

Τέλος, μέχρι και τις 19:00, θα πραγματοποιηούνται εργασίες λόγω διαρροής σε αγωγό ύδρευσης στην οδό Γεννηματά του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Λόγω των εργασιών θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Γεννηματά, Ζωοδόχου Πηγής, Κανάκη, Θρασυβούλου, Κολοκοτρώνη, Ντουρμά, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.