ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός: Χαμός με ανάρτηση του Κραουνάκη - «Όταν μιλούν οι επιστήμονες...» (pics)

Κοροναϊός: Χαμός με ανάρτηση του Κραουνάκη - «Όταν μιλούν οι επιστήμονες...» (pics)

Εκατοντάδες τα σχόλια με αφορμή την ανάρτηση του μουσικοσυνθέτη

Σάλος στα social media με αφορμή ανάρτηση του γνωστού μουσικοσυνθέτη Στάματη Κραουνάκη σχετικά με το φλέγον θέμα του κοροναϊού.

Μάλιστα μετά την κατακραυγή ο μουσικοσυνθέτη αναγκάστηκε να «κατεβάσει» την ανάρταση του:

Δείτε στην gallery τα σχόλια των χρηστών στο twitter σχετικά με την ανάρτηση Κραουνάκη:


Ειδικότερα ο Σταμάτης Κραουνάκης, έγραψε στο facebook: «Θα το γράψω με κεφαλαία και να με συμπαθάτε, ο κορωνοβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών. Κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία. Τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες. Στην Ιταλία οι εντατικές δεν μπορούν να δεχτούν άλλους. Το εμβόλιο υπάρχει, προυπήρξε του ιού. Η πρωτείνη αυτή είναι ανίατη. Πας δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις. Το εμβόλιο θα εμφανιστεί μόλις έχει επιτευχθεί ο στόχος. Συντονίστε την αντίσταση και κρατήστε τη βασική προφύλαξη. Κλείστε την τηλεόραση κι ανοίξτε τα παράθυρα. Η πρόπολη είναι σοβαρό γιατρικό, με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στην κυψέλη για πλήρη αντισηψία. Οφείλουμε όσοι είμαστε νουνεχείς να αντισταθούμε στη διασπορά πανικού και να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά σαν άνθρωποι.
Ό,τι μαθαίνω σας το δίνω. Τα φιλιά μου με ζέση. Αντιστεκόμαστε στην παραπληροφόρηση. Μας στρέφουν το βλέμμα αλλού για να ξεπουλήσουν και τα ελάχιστα που μείναν όρθια. Είναι Άνοιξη».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Αποκάλυψη - «βόμβα» καθηγητή Ιατρικής για τρία από τα κρούσματα στην Αττική

Σχετικές ειδήσεις