ΕΛΛΑΔΑ

Prince Oliver: Διατήρηση θέσεων εργασίας - σε τιμές κόστους όλα τα προϊόντα στο e-shop

Prince Oliver: Διατήρηση θέσεων εργασίας - σε τιμές κόστους όλα τα προϊόντα στο e-shop

Η εταιρεία Prince Oliver, ένα από τα ισχυρότερα brands ένδυσης και υπόδησης στην ευρωπαϊκή αγορά, έχει συνταχθεί πλήρως με τα μέτρα κατά της επιδημίας που έχει ενσκήψει και συμμορφώνεται πλήρως με τις συστάσεις της Κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργείων. 

Παράλληλα, δεσμεύεται για τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας και στα 21 καταστήματα της εταιρείας στην Ελλάδα και την Κύπρο, για όσο καιρό διαρκέσει η κρίση και ανεξαρτήτως των οικονομικών μέτρων στήριξης που έχουν εξαγγελθεί.
Την ίδια στιγμή, έχει ξεκινήσει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, www.princeoliver.com, ένα ΜΕΓΑΛΟ BAZAAR, ενθαρρύνοντας ακόμη περισσότερο το κομμάτι των ηλεκτρονικών αγορών και διαθέτοντας το σύνολο της φετινής συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 σε τιμές κόστους ή ακόμη και κάτω του κόστους για ορισμένα προϊόντα (last pieces). Επιπλέον προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε όσους χρησιμοποιούν τρόπους ηλεκτρονικής πληρωμής και όχι μετρητά.

Επιπρόσθετα, κληρώνει κάθε εβδομάδα 10 δωροεπιταγές των 100 ευρώ, στην οποία συμμετέχουν όλες οι παραγγελίες άνω των 94,99 ευρώ και διαβεβαιώνει ότι η ολοκλήρωση κάθε ηλεκτρονικής παραγγελίας γίνεται εντελώς ανέπαφα, με τη χρήση γαντιών μιας χρήσης και κατάλληλων μασκών από το (ελάχιστο) προσωπικό που τις διεκπεραιώνει.

Όλα αυτά, με στόχο η παραμονή στο σπίτι να γίνει λίγο πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα, αλλά και ως μια δήλωση αισιοδοξίας ότι και αυτή η κρίση -δημόσιας υγείας αυτή τη φορά- θα ξεπεραστεί. Μέχρι, λοιπόν, τη στιγμή όπου όλα τα φυσικά καταστήματα θα ανοίξουν ξανά και η ζωή επανέλθει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς, η Prince Oliver καλεί σε επαγρύπνηση και περιορισμό στο σπίτι προκειμένου να διαφυλαχθεί το υπέρτατο αγαθό της Υγείας και αξιοποίηση του ηλεκτρονικού εμπορίου για αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες: 211-1036769

Prince Oliver: Διατήρηση θέσεων εργασίας - σε τιμές κόστους όλα τα προϊόντα στο e-shop

Η Prince Oliver έχει συνταχθεί ολόθερμα με τα μέτρα κατά της επιδημίας, συμμορφώνεται πλήρως με τις κυβερνητικές συστάσεις και δεσμεύεται για τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας της εταιρείας για όσο καιρό διαρκέσει η κρίση.
Την ίδια στιγμή, πραγματοποιεί στο www.princeoliver.com ένα ΜΕΓΑΛΟ BAZAAR, ενθαρρύνοντας ακόμη περισσότερο το κομμάτι των ηλεκτρονικών αγορών, διαθέτοντας το σύνολο της φετινής συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 σε τιμές κόστους ή ακόμη και κάτω του κόστους για last pieces. Προσφέρει, δε, δωρεάν μεταφορικά σε όσους χρησιμοποιούν τρόπους ηλεκτρονικής πληρωμής και όχι μετρητά. Τέλος, κληρώνει κάθε εβδομάδα 10 δωροεπιταγές των 100 ευρώ, για όλες τις αγορές άνω των 94,99 ευρώ και διαβεβαιώνει ότι η ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας γίνεται εντελώς ανέπαφα.

Όλα αυτά, με στόχο η παραμονή στο σπίτι να γίνει λίγο πιο ευχάριστη, αλλά και ως μια δήλωση αισιοδοξίας ότι και αυτή η κρίση θα ξεπεραστεί, με τη συμμετοχή και την ανταπόκριση όλων μας.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων