ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος θετική στον κορονοϊό μιλά στο Newsbomb.gr: «Ένιωσα σαν να με τρώει ένα τέρας»

Δικηγόρος θετική στον κορονοϊό μιλά στο Newsbomb.gr: «Ένιωσα σαν να με τρώει ένα τέρας»

ΚορονοϊόςΠώς ένας νέος άνθρωπος αντιμετωπίζει τον κορονοϊό - Ποια είναι τα συμπτώματα και οι επιπτώσεις - Μία νέα γυναίκα μας περιγράφει με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο την εμπειρία της με τον κορονοϊό καθώς διαγνώστηκε θετική στον Covid 19.

Γνωστή δικηγόρος (δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά της) η οποία δεν ανήκει στην ομάδα υψηλού κινδύνου καθώς είναι νέα, δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και αθλείται καθημερινά μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr για το πώς είναι να νοσείς από τον κορονοϊό.

"Διαβάζουμε πολλά καθημερινά και αισθάνθηκα την ανάγκη να μιλήσω στο μεγαλύτερο site της χώρας, το Newsbomb.gr καθώς θα ήθελα να ενημερώσω τους πολίτες και κυρίως αυτούς που συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ο κορονοϊός «χτυπά» μόνο τις μεγάλες ηλικίες ότι δεν είναι έτσι. Θεωρητικά επειδή είμαι 37 ετών δεν ανήκω στην ομάδα «υψηλού κινδύνου». Όμως, ο κορονοϊός δεν κοιτά ηλικία. Κινδυνεύουμε να νοσήσουμε όλοι", τόνισε.

Τα συμπτώματα

Ήταν πριν 10 ημέρες όταν ξαφνικά η δικηγόρος ένιωσε πολύ έντονο πόνο σε όλο της το σώμα. «Ήταν πολύ έντονος ο πόνος που αισθάνθηκα. Δεν είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου κάτι παρόμοιο. Κυρίως στην πλάτη. Σαν να με έχουν 2020-03-25 08:36:15χτυπήσει πολύ άσχημα», περιγράφει.

Η δικηγόρος είπε στο σύζυγό της και στην οικογένειά της ότι κάτι δεν πάει καλά. Ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει με την υγεία της. Συγγενείς και φίλοι της είπαν ότι εφόσον δεν έχει πυρετό ή καταρροή, δεν είναι κορονοϊός.

Ο έντονος πόνος στο σώμα της συνεχιζόταν και γι' αυτό η δικηγόρος άρχισε να τρομάζει. «Εκτός από τον αφόρητο πόνο, το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Έβλεπα εφιάλτες και με έπιασε για πρώτη φορά στη ζωή μου κρίση πανικού», αναφέρει.

Όπως λέει, την 3η ημέρα εκτός από αφόρητους πόνους ένιωθε εξάντληση, είχε ανοσμία (έλλειψη όσφρησης ) ενώ είχε και πολύ έντονους πονοκεφάλους. Επίσης, ξεκίνησαν να πονάνε τα μάτια της και να κοκκινίζουν.

Έτσι, αποφάσισε να επισκεφτεί ιδιωτικό νοσοκομείο και να κάνει το τεστ για τον κορονοϊό.

«Ήμουν σίγουρη , παρόλο που ήμουν απύρετη, ότι είχα κολλήσει τον ιό. Ήταν σαν να είχα ένα τέρας μέσα μου και να με έτρωγε», αναφέρει.

Η Ελληνίδα δικηγόρος περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια του τεστ: «Ενώ ήμουν ξαπλωμένη και μου έπαιρναν δείγμα, ξαφνικά αισθάνθηκα πολύ έντονο πόνο στη μύτη, σαν να προσπαθεί το "τέρας" να βγει από μέσα μου και λιποθύμησα», ανέφερε.

Από το νοσοκομείο την ενημέρωσαν ότι λόγω φόρτου εργασίας το τεστ θα έβγαινε σε λίγες ημέρες.

Μπήκε μόνη της σε καραντίνα από την πρώτη στιγμή

Από την πρώτη ημέρα που δεν αισθάνθηκε καλά μπήκε από μόνη της σε καραντίνα και αυτό που τονίζει είναι ότι όλοι θα πρέπει να μένουμε σπίτι: «Από τη στιγμή που δεν είχα διαγνωστεί με κορονοϊό, αλλά και δεν είχα παρουσιάσει κάποιο από τα γνωστά συμπτώματα (όπως πυρετός, δύσπνοια κλπ.) θα μπορούσα να βγω από το σπίτι μου. Φανταστείτε να το είχα κάνει. Θα ήμουν μία κινούμενη "βόμβα"».

Η δικηγόρος κάνει μία έκκληση μέσω του Newsbomb.gr έτσι ώστε να μείνουμε όλοι στο σπίτι. «Δεν είναι μία απλή γρίπη, κινδυνεύει όλος ο κόσμος, ακόμα και οι νέοι. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ρισκάρουμε τη ζωή των συμπολιτών μας», τονίζει.

«Πιστεύω ακράδαντα στους γιατρούς στη χώρα μας και σε όλο το υγεινομικό προσωπικό και εκτιμώ ότι η Ελλάδα για άλλη μία φορά θα βοηθήσει ολόκληρο τον κόσμο για να εξαλειφθεί αυτός ο ιός. Ας είμαστε εμείς το θετικό πρότυπο όλου του κόσμου», κατέληξε η δικηγόρος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 20 νεκροί - 48 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - 743 στο σύνολο

Σχετικές ειδήσεις