ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Η ζωή σε καραντίνα - Η τραγική ειρωνεία πίσω από αυτή τη φωτογραφία

Κορονοϊός: Η ζωή σε καραντίνα - Η τραγική ειρωνεία πίσω από αυτή τη φωτογραφία

Μια μητέρα τριών παιδιών περιγράφει τα συναισθήματα της, λίγες ημέρες αφού επιβεβαιώθηκε ότι πάσχουν από κορονοϊό οι παππούδες της οικογένειας.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της γιαγιάς και του παππού που χαιρετούν πίσω από το παράθυρο τα εγγόνια τους περιγράφει τα συναισθήματα, τις δυσκολίες και τα συναισθήματα και την ελπίδα που δημιουργείται στην εποχή του κορονοϊού.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία τράβηξε η μητέρα των παιδιών στο χωριό Δαμασκηνιά, που είναι εδώ και δύο εβδομάδες σε καραντίνα λόγω των κρουσμάτων. «Το χωριό δεν το έχει επισκεφθεί ούτε κλιμάκιο ούτε συνεργείο απολύμανσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μεγαλώνει ο φόβος περισσότερο», λέει στο μήνυμά της.

Τραγική ειρωνεία; Η γιαγιά και ο παππούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, λίγες ώρες μετά τη συγκεκριμένη φωτογραφία διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. «Εχω πρόσωπα δικά μου στο νοσοκομείο, είναι μόνοι σε ένα δωμάτιο και δεν μπορούμε να προσφέρουμε καμία βοήθεια».

Η γυναίκα είναι μητέρα τριών παιδιών και η καθημερινότητα σε κατ’ οίκον περιορισμό είναι αρκετά δύσκολη. Τα παιδιά όμως βρίσκουν διάφορους τρόπους για να περάσει η ώρα. «Εχω πίστη. Φοβάμαι πολύ αλλά το καλό θα νικήσει», είναι το μήνυμα της μητέρας.

Δείτε το ρεπορτάζ του ANT1 στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πόσα κρούσματα θα έχουμε στην Ελλάδα σε λίγες μέρες; Προγνωστικό μοντέλο αποκαλύπτει

Σχετικές ειδήσεις