ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα - Όγδοος νεκρός στην Καστοριά από τον ιό

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα - Όγδοος νεκρός στην Καστοριά από τον ιό

Ακόμη έναν νεκρό από κορονοϊό θρηνεί η χώρα μας, καθώς κατέληξε ασθενής από την Καστοριά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του alphafm.gr, απεβίωσε μία γυναίκα 90 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. Πρόκειται για το 8ο θύμα του φονικού ιού στην περιοχή της Καστοριάς.

Όπως αναφέρει, το kastoria365, η 90χρονη μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ από το Νοσοκομείο των Γρεβενών, όπου είχε διαγνωστεί ότι ήταν φορέας του Covid-19.

  • ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Η πρόταση του Μπιλ Γκέιτς - «Με αυτές τις 3 κινήσεις θα νικήσουμε τον ιό»

Κορονοϊός: Ούτε βήχας ούτε πυρετός - Αυτό είναι το σύμπτωμα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε (pics)

Κορονοϊός: Τελικά η μάσκα σώζει; Τι λένε οι ειδικοί

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι κατέληξε ακόμα μια 78χρονη από την Πέλλα. Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας, όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έχασε τη «μάχη» με τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η 78χρονη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.

Η καταγωγή της γυναίκας ήταν από τη Φούστανη αλλά έμενε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Την 25η Μαρτίου είχε μεταβεί στο χωριό ενώ λίγες μέρες αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας.

Το δείγμα της βγήκε θετικό μόλις χθες και σήμερα κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση έλαβε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, από το βράδυ της Τετάρτης (01/04), έχει τεθεί σε κατάστασης καραντίνας η τοπική κοινότητα Φούστανη του δήμου Αλμωπίας Πέλλας.

Στο χωριό, που μπήκε σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες, τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκαν τέσσερα κρούσματα κορονοϊού, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης, και λόγω της αυξητικής τάσης αποφασίστηκε να τεθεί η κοινότητα της Φούστανης σε καραντίνα.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα δύο βασικά συμπτώματα που έχουν σχεδόν όλοι