ΕΛΛΑΔΑ

Ρίγη συγκίνησης: Χειροκροτήματα για ασθενή που αποσωληνώθηκε στο «Σωτηρία» (vid)

Ρίγη συγκίνησης: Χειροκροτήματα για ασθενή που αποσωληνώθηκε στο «Σωτηρία» (vid)

Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με ασθενή, φορέα του κορονοϊού, η οποία αποσωληνώθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο προϊστάμενος της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), Γιώργος Κούρτης.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Σωτηρία» δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του και ξεσπά σε χειροκροτήματα, ύστερα από ακόμα μία νίκη κατά του φονικού ιού, την ώρα που οι νοσηλευτές βγάζουν την ασθενή από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Ο κ. Κούρτης έγραψε πάνω από το βίντεο: «Αποσωληνωμένη ασθενής! Μεταφέρεται από τη ΜΑΦ στην Παθολογική Λοιμώξεων Α’ για περαιτέρω θεραπεία!».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

105 νεκροί στην Ελλάδα - 15 νέα κρούσματα

Ακόμα τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, εξαιτίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (16/04) ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 105, εκ των οποίων 76 άντρες και 29 γυναίκες. Το 89,5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Ξεκινά η χορήγηση πλάσματος σε έξι ελληνικά νοσοκομεία - Ποιοι θα δεχτούν τη θεραπεία

Ανοσία στον κορονοϊό: Πόσοι, ποιοι και για πόσο έχουν αποκτήσει ανοσία;

Επιχείρηση «Πάσχα»: Έφοδοι σε σπίτια, ναούς και… ταράτσες – Μπλόκα παντού, σκανάρουν και το Facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ