ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού
INTIME NEWS

Στο Τζάνειο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση παραμένει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τα πρώτα εικοσιτετράωρα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης επρόκειτο σήμερα Τρίτη του Πάσχα, να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγαπημένος ηθοποιός λίγο πριν την Ανάσταση είχε μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο μετά από έντονη ενόχληση όπου και διαγνώσθηκε με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός Κούλλης Νικολάου,αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι πολύ καλά και όπως του μεταφέρει ο γιος του που βρίσκεται κοντά του, δεν τίθεται θέμα χειρουργείου, όπως αρχικά είχε ακουστεί.

Ο Κούλλης Νικολάου παραδέχτηκε ότι δεν έχει μιλήσει καθόλου μαζί του καθώς δεν θέλει να τον κουράζει, όμως εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε ό,τι αφορά την πορεία της υγείας του.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Έφτασαν τους 119 οι νεκροί στην Ελλάδα - Υπέκυψαν 35χρονος και 75χρονος

Κορονοϊός: Η επόμενη μέρα της καραντίνας - Πότε και πώς θα αρθούν τα μέτρα - Εβδομάδα αποφάσεων

Κορονοϊός: Τι συμβαίνει με τα αντισώματα των Ελλήνων; Τα ευχάριστα νέα για τη χώρα μας και τα τεστ

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες νωρίτερα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική συνέντευξη είχε αναφέρει ότι είχε φοβηθεί με την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό και ότι έμεινε 15 μέρες καραντίνα στην Κύπρο (λόγω γυρισμάτων) και άλλες 15 μέρες όταν επέστρεψε στην Αθήνα:

«Είμαι 68 ετών. Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Είναι οι άνθρωποί μου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω πρώτα εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω», είχε δηλώσει ο αγαπημένος ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Πώς θα δοθεί 1 δισ. σε 120.000 επιχειρήσεις - Ποιοι θα πάρουν τα 3.000 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις