ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Συγκινητικές εικόνες με την υποδοχή 52χρονου που ανάρρωσε, στην Πάτρα

Κορονοϊός: Συγκινητικές εικόνες με την υποδοχή 52χρονου που ανάρρωσε, στην Πάτρα

Ο 52χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, ύστερα από 22 μέρες που έδινε μάχη με τον κορονοϊό.

Ο 52χρονος κ. Χρήστος πάλεψε για 14 μέρες στην εντατική και τελικά βγήκε νικητής από τη μάχη με τον κορονοϊό. Το ασθενοφόρο με τους συνοδούς νοσηλευτές που φορούν τις άσπρες στολές τους έφτασε έξω από το σπίτι του και μόλις ο 52χρονος κατέβηκε από αυτό η σύζυγός του έτρεξε και έπεσε συγκινημένη στην αγκαλιά του.

Την ίδια ώρα όλοι οι γείτονές του, χειροκροτούσαν για την επιστροφή του στο σπίτι. Ο 52χρονος φορώντας τη χειρουργική ρόμπα, τη μάσκα και το το χειρουργικό καπέλο με αργά βήματα ανέβηκε τα σκαλιά του μπαλκονιού του και μπήκε στο σπίτι του.

«Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό και την Παναγία που με βοήθησαν και γύρισα πίσω». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του 52χρονου μετά την έξοδο του από την εντατική. Η μαρτυρία του για τις ώρες αγωνίας κόβει την ανάσα. «Από την πρώτη μέρα που μπήκα, έτρεμαν τα πόδια μου από το φόβο. Όταν άκουσα τη λέξη διασωλήνωση λέω "πάει δεν έχει γυρισμό". Φοβήθηκα πάρα πολύ» τόνισε.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Συναγερμός για τις υγειονομικές «βόμβες» στις δύο κλινικές - Έρευνα για κακουργήματα

Κορονοϊός: Θετικά νέα! Έγινε η πρώτη δοκιμή εμβολίου στην Ευρώπη

Κορονοϊός – Σας αφορά: Οι τρεις συνθήκες του καιρού που αποδυναμώνουν τον φονικό ιό

Αναφορικά με την παραμονή του στη ΜΕΘ υπογράμμισε ότι «ένιωσα πως ήμουν λίγες μέρες. Ωστόσο μετά μου είπαν ότι ήμουν εκεί για 14 μέρες διασωληνωμένος». Η Ιφιγένεια Ραβάνη, διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου σημείωσε από την πλευρά της πως «ήταν μία ομαδική μάχη, η οποία δεν ήταν μόνο από την πολυπληθή μας ομάδα αλλά συνέβαλαν και πολλά άλλα τμήματα και άνθρωποι του νοσοκομείου».

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτοψία του Newsbomb.gr στην κλινική «Κασταλία» - Κατεπείγουσα έρευνα για κρούσματα