ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Δεν πήγαινε άλλο» λέει ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Δεν πήγαινε άλλο» λέει ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του εγκλήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, όταν ένας 63χρονος πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιο του.

Σϋμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ο 32χρονος άνδρας εδώ και χρόνια και πως ο γιος ήταν και χρήστης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να προκαλεί συχνά επεισόδια στο σπίτι.

Έτσι και σήμερα, ο «ο γιος άρχισε να μαλώνει για άλλη μια φορά με τη μητέρα του στο σπίτι, την οποία έχει χτυπήσει στο παρελθόν, όπως και τον πατέρα του», ανέφέρε γείτονας.

Ο πατέρας εκείνη την ώρα ήταν εκτός και μόλις έμαθε για το επεισόδιο επέστρεψε στο σπίτι. Εκεί άρχισε ένας νέος «γύρος» με φωνές και οργή, με τον 32χρονο γιο να επιτίθεται στον πατέρα του χτυπώντας τον και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αναφέρει το τοπικό μέσο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας που φοβόταν για τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας, πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα και ακολούθησε έξω τον γιο του, πυροβολώντας τον τουλάχιστον δύο φορές, με τη μια να τον βρίσκει στο κεφάλι ή κοντά σε αυτό, σκοτώνοντας τον.

Σοκαρισμένα τα μέλη της οικογένειας δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

Ο πατέρας, με αγανακτισμένο τόνο φωνής, αλλά σε γενικά ήρεμη κατάσταση, έλεγε μέσα από το περιπολικό μετά τη σύλληψη του, για τα πολύ συχνά επεισόδια και για τους φόβους του, αλλά και για το πώς έγιναν όλα, απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών, λίγο πριν μεταφερθεί στο αστυνομικό μέγαρο.

«Δεν πήγαινε άλλο», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο 63χρονος. «Έχω κάνει τρία μπάι πας. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά μου», είπε κάποια στιγμή.

«Προσπαθούσαμε εδώ και χρόνια να τον κάνουμε καλά. Τον πηγαίναμε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο, αλλά δεν γινόταν τίποτα», φέρεται να είπε μέλος της οικογένειας, λίγο μετά το έγκλημα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Αυτά είναι τα ποσά που θα λάβουν οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων - Αναλυτικοί πίνακες

Σχετικές ειδήσεις