ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το φονικό στη Θεσσαλονίκη: «Το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το φονικό στη Θεσσαλονίκη: «Το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου»
INTIME NEWS

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (26/04) στα Πυλαιώτικα Θεσσαλονίκης, όταν ένας 63χρονος πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιο του.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή της οικογενειακής τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε το φονικό. «Πήγα το θύμα στο σπίτι, τον ηρέμησα, ήρθε ο πατέρας του, εξαγριώθηκε, τον γρονθοκόπησε άσχημα. Τον σήκωσα πάνω από τον πατέρα του, καθίσαμε στην άκρη, ο πατέρας ξέφυγε από την προσοχή μου, πήρε το όπλο, μας πυροβόλησε τρεις φορές. Τα σκάγια με χτύπησαν ευτυχώς πολύ ελαφρά. Παίρνω τραυματισμένο το θύμα, τυλίγω το χέρι του που ήταν σακατεμένο και τον πάω προς το σπίτι μου. Ξαναβγήκε ο δράστης, ξαναπυροβόλησε άλλες τρεις φορές και το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου» είπε.

Ο πατέρας ήταν πολύ χτυπημένος από το θύμα, σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο οποίος τόνισε ότι το θύμα δεν ήταν ναρκομανής ή εξαρτημένος αλλά είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε τι δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1:

Στον εισαγγελέα ο παιδοκτόνος

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 63χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 32χρονο γιο του.

Ο κατηγορούμενος κρατείται αυτή τη στιγμή στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και πριν από τη μεταγωγή του ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, όπως ζήτησε, για την πιστοποίηση τραυμάτων που φέρεται να υπέστη κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Για τον ίδιο λόγο, ο ίδιος μεταφέρθηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του, συνοδεία αστυνομικών, σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Γνωστό το δράμα της οικογένειας

Σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα αντιμετώπιζε ο άτυχος νέος.

Το θύμα φέρεται να είχε συχνούς καυγάδες με τους γονείς του και να κατέφευγε πολλές φορές στη βία.

«Τον παραμόρφωσε από το ξύλο», αναφέρει φίλος της οικογένειας, ο οποίος είδε τον δράστη με τα σημάδια του ξυλοδαρμού που είχε υποστεί από τον γιο του.

Δείτε τι δήλωσε φίλος της οικογένειας στο Open TV, στο βίντεο που ακολουθεί:

«Δεν πήγαινε άλλο»

Ο πατέρας, με αγανακτισμένο τόνο φωνής, αλλά σε γενικά ήρεμη κατάσταση, έλεγε μέσα από το περιπολικό μετά τη σύλληψη του, για τα πολύ συχνά επεισόδια και για τους φόβους του, αλλά και για το πώς έγιναν όλα, απαντώντας στις ερωτήσεις των αστυνομικών, λίγο πριν μεταφερθεί στο αστυνομικό μέγαρο.

«Δεν πήγαινε άλλο», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο 63χρονος. «Έχω κάνει τρία μπάι πας. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά μου», είπε κάποια στιγμή.

«Προσπαθούσαμε εδώ και χρόνια να τον κάνουμε καλά. Τον πηγαίναμε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο, αλλά δεν γινόταν τίποτα», φέρεται να είπε μέλος της οικογένειας, λίγο μετά το έγκλημα.

Δείτε εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτό είναι το σχέδιο για άρση των μέτρων-Πότε ανοίγουν δρόμοι, σχολεία, μαγαζιά, εστίαση

Σχετικές ειδήσεις