ΕΛΛΑΔΑ

Στέλεχος της ΕΡΤ3 σε εγκληματικό κύκλωμα!

Στέλεχος της ΕΡΤ3 σε εγκληματικό κύκλωμα!

Δυσφορία προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη και στον δημοσιογραφικό κόσμο η σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου κ. Γιώργου Φερέτη, μεταξύ των 47 συλληφθέντων για συμμετοχή σε παρακλάδια μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο πρώην διευθυντής ειδήσεων και σύμβουλος διεύθυνσης της ΕΤ3 από τα τέλη Νοεμβρίου 2011 βρίσκεται σε καθεστώς εφεδρείας, είχε ισχυρές διασυνδέσεις στον τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης και θεωρείτο πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Γιώργος Φερέτης κατηγορείται για συνέργια σε τοκογλυφία και φέρεται να δάνειζε ποσά με υψηλούς τόκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία,47 μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων ο κ. Χρήστος Παπαχατζής, επικεφαλής της επιχειρησιακής διεύθυνσης ειδικών υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε. Θεσσαλονίκης, ένας εφοριακός υπάλληλος, δύο τραπεζικά στελέχη και ένα πρώην τραπεζικό στέλεχος, ένας τραπεζικός υπάλληλος, δύο δικηγόροι, ένας εν ενεργεία αστυνομικός, ένας απότακτος, καθώς και ένας υπάλληλος Π.Α.Ε.

Διαβάστε επίσης:

«Σκούπα» για 47 από ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη

Κάθε εμπλοκή του αρνείται το στέλεχος της ΕΤ3

Θεσσαλονίκη: Ανώτερο στέλεχος του ΣΔΟΕ στους συλληφθέντες!