ΕΛΛΑΔΑ

Ανώγεια: Νέες αποκαλύψεις για το φονικό-«Πυροβόλησαν δυο όπλα και υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες»

Ανώγεια: Νέες αποκαλύψεις για το φονικό-«Πυροβόλησαν δυο όπλα και υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες»

Σε εκπομπή του Mega, μίλησε η δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη στην υπόθεση της δοπλής δολοφονίας στα Ανώγεια η κ. Αλεξάνδρα Σπανάκη.

Η συνήγορος υπεράσπισης της μεριάς Καλομοίρη, είπε πως «υπάρχουν δύο διαφορετικά διαμετρήματα στους κάλυκες που έχουν εντοπιστεί στο σημείο που συνέβη το περιστατικό. Έχουν συλλεχθεί από την αστυνομία και έχουν καταχωρηθεί στην έκθεση αυτοψίας και στη διαβιβαστική αναφορά που έχει συνοδεύσει τη δικογραφία στα χέρια του εισαγγελέα».

«Το ένα όπλο είναι το εντολέα μου. Για εμάς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία διότι τα στοιχεία της δικογραφίας είναι σαφή. Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο, παρά το ότι η δικογραφία για τον εντολέα μου έχει ολοκληρωθεί», πρόσθεσε η ίδια.

Όπως τόνισε: «το δεύτερο όπλο φυσικά και ανήκει στον Γ.Ξ. το νεκρό. Φυσικά πυροβόλησε ο ίδιος με αυτό το όπλο. Υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων, και άλλα στοιχεία που βοηθούν στην αποτίμηση των πραγματικών περιστατικών όπως εξελίχθηκαν. Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία». Παράλληλα η κ, Σπανάκη πρόσθεσε: «Φυσικά και υπήρχαν και άλλα πρόσωπα. Φυσικά υπάρχουν πάνω από τρεις μαρτυρίες. Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν παρόντες και ακόμη δεν έχουν καταθέσει. Θα καταθέσουν», είπε ακόμη.

Τέλος η δικηγόρος κατέληξε: «Στόχος όλων μας είναι να πρυτανεύσει η λογική, να μην επεκταθούν τα επεισόδια. Οι δύο οικογένειες είναι συγκλονισμένες. Και δικό μου μέλημα είναι η ανάδειξη της αλήθειας».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βεντέτα στα Ανώγεια - Καλομοίρης: «Τον πυροβόλησα, δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου»

Σχετικές ειδήσεις