ΕΛΛΑΔΑ

Ανώγεια: Συγκλονίζει ο αδελφός του 30χρονου θύματος - Ας είναι αιτία να μην χαθεί άλλη ψυχή

Ανώγεια: Συγκλονίζει ο αδελφός του 30χρονου θύματος - Ας είναι αιτία να μην χαθεί άλλη ψυχή

Συγκλονιστικά είναι τα όσα ανέφερε σχετικά με τα όσα οδήγησαν στο διπλό φονικό στα Ανώγεια, και το χαμό του αδερφού του ο αδερφός του 30χρονου θύματος.

Ο αδερφός του θύματος μίλησε σε εκπομπή του Mega όπου είπε: «Εγώ έχασα τον αδερφό μου. Έχασα έναν καλοσυνάτο άνθρωπο. Τη Δευτέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να βρεθεί το όπλο να πάει στη δικαιοσύνη και να δείξει. Θέλουμε την αλήθεια και μόνο. Δεν θέλουμε ψέματα. Το όπλο το βρήκα όπως είπατε. Τα είπα, δεν μπορώ να τα ξαναλέω. Η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της από εκεί και πέρα».

Αναφορικά με το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο φονικό σημείωσε: «Το όπλο που είχε ο αδερφός μου δεν ξέρω πώς έφτασε στην ταράτσα του σπιτιού μου. Εγώ ήμουν χαμένος, έψαχνα, ρωτούσα, είδα μια σακούλα, είδα το όπλο και το πήγα στην αστυνομία. Το όπλο ήταν το αδερφού μου. Αυτός το είχε πάντα. Δεν είχε άδεια οπλοφορίας», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν έχω μάθει τίποτα. Νομίζω ότι έχει ταυτοποιηθεί ότι το όπλο είναι του αδερφού μου. Περιμένω τη δικαιοσύνη να ταυτοποιηθούν και τα βλήματα, να μου πουν τι έγινε. Σαν οικογένεια, για το χωριό μου, δεν το ήθελε κανείς αυτό που έγινε. Και εμείς χάσαμε και αυτοί έχασαν. Αυτά εννοείται ότι δεν πρέπει να συμβαίνουν. Ας είναι αιτία ο αδερφός μου να μην χαθεί άλλη ψυχή. Όσοι ξέρουν να μιλήσουν».

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο βεντέτας, ο ίδιος τόνισε «πονάμε και πονάνε. Να αφήσουμε τα πολλά και να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Όσοι πρέπει να μιλήσουν να το κάνουν, να φανεί η αλήθεια. Το ψέμα είναι κακό και τρώει τον άνθρωπο. Φταίμε δεν φταίμε. Με ηρεμία και σύνεση».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Επιχείρηση «παραλία» - Θα «οργώσει» το παραλιακό μέτωπο η ΕΛ.ΑΣ. το Σαββατοκύριακο

Σχετικές ειδήσεις