ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Ξεθάρεψαν στη Θεσσαλονίκη - Ξανά με ποτά έξω από καταστήματα - Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.

Κορονοϊός: Ξεθάρεψαν στη Θεσσαλονίκη - Ξανά με ποτά έξω από καταστήματα - Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε επιφυλακή είναι οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποτρέψουν για δεύτερη νύχτα εικόνες συνωστισμού, στο κέντρο της πόλης.

Όπως μεταδίδει η τηλεόραση του το GRTimes δεκάδες νεαροί, συγκεντρώνονται έξω από μπαρ που λειτουργούν ως take away, για να πάρουν ποτό.

Φωτογραφίες μάλιστα από μέσα ενημέρωσης της πόλης, δείχνουν ακόμη και σαμπανιέρες με μπουκάλια, έξω από τα καταστήματα.

Με τον Λευκό Πύργο να έχει την τιμητική του αλλά και τη Νέα Παραλία να παραμένει «κλασική αξία», παρέες νέων και όχι μόνο, αγοράζοντας τα αγαπημένα τους ποτά και ροφήματα από τα κοντινά περίπτερα και τις καντίνες που έχουν εγκατασταθεί πλησίον, διασκεδάζουν με τη συνοδεία μουσικής, και μάλιστα, ζωντανής, γεμίζοντας τα παγκάκια και τα πεζούλια. «Καλλιτέχνες του δρόμου», βρίσκονται μετά το απόγευμα κατά μήκος της παραλίας, από τον Λευκό Πύργο έως και μετά τις «Ομπρέλες του Ζογγολοπουλου» προσφέροντας έτσι μια πιο ρομαντική και πολλές φορές ροκ νότα» στη βραδιά.

Δείτε την gallery:

Να σημειωθεί ότι χθες, Τετάρτη 13 Μαΐου δεκάδες άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, συγκεντρώθηκαν την περασμένη νύχτα έξω από κεντρικά μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Οι νεαροί απολάμβαναν το ποτό τους, ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις για την προστασία από τον κοροναϊό με αποτέλεσμα να παρέμβει η Αστυνομία, έπειτα από καταγγελίες πολιτών στην Άμεση Δράση για συνθήκες συγχρωτισμού.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις και το πλήθος άρχισε να διαλύεται, ενώ δεν βεβαιώθηκε κάποια παράβαση.



Όπως έγινε γνωστό, δυνάμεις της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν μέχρι τα ξημερώματα περιπολίες στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχει συγχρωτισμός και σε άλλα καταστήματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το Newsbomb.gr στη νέα πλατεία Ομονοίας:Εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από το επιβλητικό συντριβάνι

Σχετικές ειδήσεις