ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Τοπαλούδη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας - Η εικόνα της μάνας που θα τούς «στοιχειώνει»

Δίκη Τοπαλούδη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας - Η εικόνα της μάνας που θα τούς «στοιχειώνει»
INTIME NEWS

Δικαίωση... Λίγα λεπτά μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, βγαίνει έξω από την αίθουσα με τα χέρια ψηλά, φωνάζοντας προς τους συγκεντρωμένους αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ότι η Δικαιοσύνη «μίλησε» και οι δολοφόνοι της κόρης της θα τιμωρηθούν.

Η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης έπεσε. Η απόφαση για τους δύο κατηγορούμενους ήταν ομόφωνη, ισόβια για την δολοφονία της Ελένης και 15 χρόνια κάθειρξη για το βιασμό της.

Αμέσως μετά το άκουσμα της απόφασης, εν μέσω συνθημάτων, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, κλαίγοντας και με σφιγμένη την γροθιά της αποχώρησε από το δικαστήριο και πήγε προς τους συγκεντρωμένους.

Η στιγμή συγκλονιστική, όλοι μαζί, φώναξαν για να ακούσει όλη η Ελλάδα:

«Ποτέ μην ξεχαστεί τι 'κάναν στην Ελένη, καμία άλλη δολοφονημένη».

Δείτε στη gallery τη μητέρα της Ελένης λίγα λεπτά μετά την απόφαση για τους δολοφόνους της κόρης της:

«Όπως καταλαβαίνεται είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. Έχω καταρρακωθεί ψυχολογικά, έχω καταρρεύσει. Το αποτέλεσμα θα ‘λεγα το περιμέναμε, ήταν το αναμενόμενο», είπε η μητέρα της Ελένης στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Κάνω έκκληση στους πολιτικούς να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα και όταν λέμε ισόβια να είναι ισόβια. Να αλλάξουν τους νόμους και να στηρίζουν τις οικογένεια των θυμάτων και όχι τους δολοφόνους», σημείωσε στη δήλωσή της και υπερασπίστηκε την εισαγγελέα της έδρας, Αριστοτελία Δόγκα, με αφορμή τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την αγόρευσή της.

«Είναι άξια και ενημερωμένη να μην καταφέρονται εναντίον της γιατί είναι πολύ μικροί στο ανάστημα όλοι αυτοί», δήλωσε για την εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Καμίνι» η χώρα τα επόμενα 24ωρα - Οι περιοχές που θα... λιώσουν (ΧΑΡΤΕΣ)