ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπακτος: Συγκλονίζει η μαρτυρία του άνδρα που έσωσε τον 17χρονο από πνιγμό (vid)

Ναύπακτος: Συγκλονίζει η μαρτυρία του άνδρα που έσωσε τον 17χρονο από πνιγμό (vid)

Ο άνθρωπος που βούτηξε πρώτος στο νερό, σώζοντας τον νεαρό από βέβαιο πνιγμό περιγράφει τις δραματικές στιγμές 

Η αναστάτωση στην κοινωνία της Ναυπάκτου δεν λέει να κοπάσει, μετά την πτώση και το σοβαρό τραυματισμό ενός παιδιού 17 ετών από τον φάρο, για ένα στοίχημα με τους φίλους του.

Ο πρώτος που βούτηξε στο νερό, μετά το σάλτο του νεαρού, από το φάρο του ενετικού κάστρου της Ναύπακτου, ήταν ο αρχικελευστής του Λιμενικού, Νίκος Ρούσσος.

«Έτρεξα και είδα το παιδί που ήτανε μέσα, μπρούμυτα στη θάλασσα κι έπεσα δίπλα του και το τράβηξα. Το παιδί έκανε προσπάθεια με το ένα χέρι να κολυμπήσει, με τα μούτρα μέσα στο νερό. Κι όπως το έπιασα από το χέρι και το τράβηξα έξω το γύρισα ανάσκελα και πήρε ανάσα και εκείνη τη στιγμή πλησίασαν δίπλα δύο κολυμβητές από απέναντι», είπε μιλώντας στο Star o κ. Ρούσσος.

Ο σωτήρας του Βασίλη, περιγράφει λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια διάσωσης του παιδιού: «Έπεσε πάνω στο τσιμέντο, στο στηθαίο εκεί και μετά έπεσε στο νερό. Εγώ όταν βγήκα πάνω μετά για να πάρω τηλέφωνο στην υπηρεσία μου και να ειδοποιήσουν το ΕΚΑΒ του μίλησα κιόλας του λέω "με βλέπεις;", μου λέει ναι. Του λέω "πώς σε λένε;", μου λέει "Βασίλη"».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Η κόρη μου δεν είχε καμία κόντρα» - Ξεσπά ο πατέρας της 34χρονης