ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του νεαρού αστυνομικού – Σήμερα το τελευταίο αντίο

Πύργος: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του νεαρού αστυνομικού – Σήμερα το τελευταίο αντίο
patrisnews.gr

Ένας ξαφνικός και ανεξήγητος θάνατος, που γκρεμίζει τα πάντα και γεννά ερωτηματικά - Το έγκλημα δεν μοιάζει πιθανό αλλά και η αυτοκτονία μοιάζει μια υπόθεση πέρα από κάθε λογική.

Ένας ξαφνικός και ανεξήγητος θάνατος, που γεννά ερωτηματικά σε μία υπόθεση που ο Πύργος Ηλείας και οι κάτοικοί του, ζητούν απεγνωσμένα απαντήσεις. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το έγκλημα δεν μοιάζει πιθανό αλλά και η αυτοκτονία φαίνεται πέρα από κάθε λογική. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν περίπου δύο μήνες. Περίμεναν το πρώτο τους παιδί, του αγόραζαν ρούχα και γέμιζαν το δωμάτιο του με παιχνίδια.

Τι συνέβη; Ένα μεγάλο γιατί πλανάται και ένας βουβός πόνος. Οικογένεια, φίλοι και γνωστοί του νεαρού αστυνομικού αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το γεγονός και να αποδεχτούν την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Όλοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν, δεν θα ξαναμιλήσουν με τον Δήμο. Έναν άνθρωπο υπόδειγμα στη δουλειά του, που ήταν φιλικός, καλοσυνάτος και χαμογελαστός. Ένα καλό παιδί όπως λένε όλοι. Συγκλονισμένη είναι και η κοινωνία του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας από την είδηση του θανάτου του νεαρού αστυνομικού που βρέθηκε νεκρός από συναδέλφους του μέσα στο αυτοκίνητό του με την μηχανή σε λειτουργία στο μεγάλο πάρκινγκ στην είσοδο της Ολυμπίας.

H Νεκροψία – νεκροτομή

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο νεαρός αστυνομικός έφερε διαμπερές τραύμα στην δεξιά κροταφική χώρα (σ.σ. κρατούσε το όπλο στο χέρι του). Από τον ιατροδικαστή ελήφθησαν δείγματα για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο. Παρότι επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, και οι ενδείξεις οδηγούν σε αυτοχειρία, πολλά είναι τα ερωτηματικά που τίθενται από φίλους και συναδέλφους του:

«Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να ξεκινά για την δουλειά του, να παίρνει καφέ και νερό, που βρέθηκαν μέσα στο αμάξι και να καταλήγει σε αυτή την πράξη;».

«Γιατί το αυτοκίνητο βρέθηκε με αναμμένη μηχανή».

Επίσης γιατί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με φίλο του στην Αρχαία Ολυμπία είχε πει να τον περιμένει το απόγευμα της Τρίτης (19.05.2020), επειδή είχε βάρδια.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό ότι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, κινητοποίησε τους συναδέλφους του που άρχισαν να τον αναζητούν κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθούσε, δηλαδή της Ε.Ο Πύργου – Ολυμπίας.

Ήταν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τρίτης (19.05.2020), όταν αστυνομικός του τμήματος της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου ο εκλιπών υπηρετούσε ως υποδιοικητής, μπήκε με το όχημά του στο πάρκινγκ. Το θέαμα που αντίκρισε ξεπερνούσε τις αρχικές σκέψεις και τις ανησυχίες όλων και μετατρέπονταν σε έναν πραγματικό εφιάλτη. Δυστυχώς η κατάληξη της αναζήτησης ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο.

πηγή: patrisnews.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μειωμένος ΦΠΑ: Πόσο θα πληρώνουμε το εισιτήριο στα ΜΜΜ - Η πρόταση Καραμανλή

Σχετικές ειδήσεις