ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Φως» στην υπόθεση από την κατάθεση της Ιωάννας -Τι αποκάλυψε στον δικηγόρο της

Επίθεση με βιτριόλι: «Φως» στην υπόθεση από την κατάθεση της Ιωάννας -Τι αποκάλυψε στον δικηγόρο της

Στο νοσοκομείο «Θριάσιο» παραμένει η 34χρονη η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την Τετάρτη το πρωί, ενώ πήγαινε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα.

Στο νοσοκομείο «Θριάσιο» παραμένει η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την Τετάρτη (20/05) το πρωί, ενώ πήγαινε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα.

Χθες, Σάββατο η 34χρονη είχε μια σύντομη συνάντηση με τρεις αστυνομικούς, χωρίς να δώσει κατάθεση με λεπτομέρειες ενώ την επισκέφθηκε και ο δικηγόρος της μετά από δικό της τηλεφώνημα, μέσω της μητέρας της.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος συναντώντας την κοπέλα καθημερινά για λίγα λεπτά, προκειμένου να δημιουργηθεί οικειότητα και εκείνη να τους εμπιστευτεί.

Σήμερα Κυριακή ή τη Δευτέρα ελπίζουν ότι θα είναι σε θέση να καταθέσει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, Απόστολο Λύτρα, η κοπέλα έκανε κάποιες συνδυαστικές σκέψεις για τη γυναίκα που της επιτέθηκε.

Στην πληροφορία που του έδωσε δεν εμπεριέχεται κάποιο ερωτικό στοιχείο, ενώ του τόνισε ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε δεν της μίλησε καθόλου και πετάχτηκε ξαφνικά από τη σκάλα του υπογείου.

«Μου είπε ότι η δράστις είναι γυναίκα, γιατί μέχρι χθες δεν ήταν σίγουρη, προσπαθούσε να θυμηθεί. Μου είπε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ότι η δράστις ήταν προφανώς κρυμμένη στο υπόγειο» ανέφερε μιλώντας στο Start ο δικηγόρος και πρόσθεσε:

«Το σημαντικό είναι ότι προσπαθεί να κάνει κάποιες συνδυαστικές σκέψεις γιατί δεν είχε έχθρες και φιλονικίες με κάποιον ή κάποια. Δεν υπάρχει ερωτική αντιζηλία. Το μυαλό της πάει ότι ή η δράστις είχε εμμονή μαζί της ή ενδεχομένως να πίστευε κάτι από μόνη της χωρίς να είναι πραγματικό. Πάντως, η Ιωάννα είναι σίγουρη ότι η δράστις γνώριζε καλά τον χώρο εργασίας της».

Το μήνυμα της Ιωάννας

Δύο βίντεο που ίσως οδηγήσουν στην ταυτότητα της γυναίκας που βρίσκεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα στέλνει μέσα από το νοσοκομείο το δικό της μήνυμα.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να ανταπεξέλθω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ», είπε η 34χρονη στο Star.

Δείτε φωτογραφίες της 34χρονης στη Gallery:

Το απενεργοποιημένο προφίλ στο facebook και η «ύποπτη» τσάντα

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζονται πολύ προσεκτικά δεκάδες βίντεο από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων, ταυτόχρονα οι Αρχές ψάχνουν αξιόπιστες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Οι έρευνες των αστυνομικών, βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολες, καθώς το υλικό από τις κάμερες έχει καταγράψει μια γυναικεία φιγούρα, η οποία όμως δεν κρίνεται αξιοποιήσιμη. Επίσης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μαρτυρίες, κανείς άλλος εκτός από την 34χρονη δεν έχει δει τη δράστρια.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα, όπως έχει γίνει γνωστό, κατάφερε να μπει στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας από σημείο που δεν κατέγραφαν οι κάμερες, έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναφέρουν ότι η δράστρια είχε καταστρώσει πολύ καλά το σχέδιο της με αποτέλεσμα να μην αφήσει ίχνη.

Ωστόσο, όπως τονίζουν, θα κάνουν τα πάντα για να την εντοπίσουν και να τη συλλάβουν. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι Αρχές ερευνούν ακόμα και το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός, ο οποίος ίσως βρισκόταν έξω από το κτήριο, όπου σημειώθηκε η επίθεση, προκειμένου να ενημερώσει την δράστρια ότι η 34χρονη μπήκε στην εταιρεία μόνη της.

Την ίδια στιγμή, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν στις έρευνες συνεχίζουν να καλούν συγγενείς και φίλους ώστε να βρουν την παραμικρή λεπτομέρεια που ίσως βοηθήσει να λυθεί το μυστήριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας για Έβρο: Υπήρξε Τουρκική κινητικότητα - Ανοησία τα περί κατάληψης εδάφους