ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στη Δυτική Ελλάδα: Γέμισε ο τόπος φίδια - Συγκλονιστικές εικόνες

Τρόμος στη Δυτική Ελλάδα: Γέμισε ο τόπος φίδια - Συγκλονιστικές εικόνες

Εμφανίσεις των ερπετών σε Πάτρα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι και αλλού

Οι λουόμενοι στην παραλία Μέγα Άμμος στα Σύβοτα της Θεσπρωτίας λαχτάρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν η θάλασσα ξέβρασε ένα φίδι λαφιάτη, μήκους 1,50 μέτρου!

Το ερπετό ήταν νεκρό, ωστόσο ο φόβος ότι μπορεί να έφταναν και άλλα ζωντανά χάλασε την διάθεση των επισκεπτών της παραλίας. Πάντως, ο λαφιάτης δεν είναι δηλητηριώδες φίδι, είναι μέτριας επιθετικότητας και τρέφεται με μικρά θηλαστικά.

Αλλά και στην παραλία της Ψανής στη Ναυπακτία, οι λουόμενοι είδαν με τρόμο ένα φίδι να κόβει... βόλτες ανάμεσά τους και διέφυγε με ταχύτητα όταν κάποιοι το πλησίασαν. Από το βίντεο που κατέγραψε κάποιος με το κινητό του φάνηκε ότι ήταν ένα ακίνδυνο αγιόφιδο που μοιάζει με την οχιά.

Πιο σοβαρό ήταν το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο Μεσολόγγι, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου διαπίστωσε έντρομος ότι ένα φίδι ήταν κουλουριασμένο μέσα στη μηχανή! Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν μετά από προσπάθειες μιας ώρας να απεγκλωβίσουν το ερπετό που βρισκόταν σε μη προσβάσιμο σημείο.

Το ίδιο συνέβη και στο κέντρο της Πάτρας, όπου μια γυναίκα διαπίστωσε με τρόμο ότι ένα φίδι είχε «τρυπώσει» μέσα στο αυτοκίνητό της και ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να το ξετρυπώσουν και πιθανολογείται ότι θα είχε φύγει χωρίς να το αντιληφθεί η οδηγός.

Αλλά και στο κέντρο του Αγρινίου σκόρπισε πανικό πριν από δέκα ημέρες ένα φίδι που... πήδησε από την καρότσα ενός αγροτικού φορτηγού σε ένα άλλο όχημα! Οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν, παρ' όλο που σήκωσαν το όχημα με γρύλο.

Δείτε τις φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Πηγή: thebest.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκάλυψη - «φωτιά» του δικηγόρου της 34χρονης - Πού εστιάζουν οι έρευνες